Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
02.02.2024, 11:16
Lukas1985 zdaję sobie sprawę, staram się pić te 2 litry wody minimum i o ile w robocie piję często, o tyle w domu już o tym nie myślę, bo nie mam takiego pragnienia.
Z potasem jako tako problemów nie powinienem mieć, bo jadam dużo bananów, orzechów, czy jogurtów. Z sodem już może być problem, bo przede wszystkim długi czas unikałem soli, ale zaczynam to zmieniać.
Ale przedwczoraj zrobiłem kolejny test i tym razem obyło się bez takowych problemów, wiadomo, zasnąć łatwo nie było jak to po takim wspomaganiu, ale nie doświadczyłem kołotania serca i tego rozpierdolu w głowie.
Z potasem jako tako problemów nie powinienem mieć, bo jadam dużo bananów, orzechów, czy jogurtów. Z sodem już może być problem, bo przede wszystkim długi czas unikałem soli, ale zaczynam to zmieniać.
Ale przedwczoraj zrobiłem kolejny test i tym razem obyło się bez takowych problemów, wiadomo, zasnąć łatwo nie było jak to po takim wspomaganiu, ale nie doświadczyłem kołotania serca i tego rozpierdolu w głowie.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność