Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zażywasz jakieś antydepresanty?
08.02.2024, 14:51
(08.02.2024, 00:23)Biały Miś napisał(a): Psychiatra, psycholog i większość psychoterapeutów ma Cię w chuju.... Liczy się kasa i ilość ćpunów przed drzwiami. Ilość leków taka że krzyżowe Ci się wpierdala i chuj z tego jest i tak. Nie powiem, asertin mega mi pomógł w fobiach społecznych, lecz reszta to jebane zamulanie dyni. Co do wizyty krótki wywiad, praktycznie bez patrzenia w oczy i leki, leki, leki a jak się pan będzie źle czuł to będziemy zmieniać i tak co miesiąc było.
Obserwuje Cię od jakiegoś czasu i piszesz dużo ale w 90 procentach nie masz bladego pojęcia co i jak działa 😅
Ja od ponad roku co kilka, kilkanaście tygodni chodzę do psychologa i może początkowo coś wspominała o lekach ale bardzo szybko odpuściła.
Jak kilka lat temu zaliczyłem jedna wizytę to tamta terapeutka nie brała tego w ogóle pod uwagę. Stwierdziła, że w moim wypadku kluczem jest stres i należy wyeliminować powody stresu - relacje z rodzicami, słaba atmosferę w pracy itp
Jesteś jak takie dziecko - widzisz gdzieś słowo mini i dla Ciebie ministrant i minister to w sumie jeden choj bo i to i to człowiek 😅
A co do samych psychiatrów. To jest lekarz zajmujący się wypisywaniem recept na psychotropy więc jak idziesz do lekarza od leków to czego oczekujesz ? Jak pójdziesz do neurologa to ten nie będzie badać gardła tylko schorzenia neurologiczne.