Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co byś zrobił bez sampli?
15.02.2024, 00:23
Ja to od początku miałem wyjebane w te sample. Darmowe ćpanie nie może być dobre. Ktoś mnie namówił na wzięcie udziału w konkursie halloween, dostałem od ducha jakiś syf. Amf nie klepie, Nep to może wjazd 3/10 a później jakieś dziwne ogłupienie, po pigułach cola to się porzygałem i było strasznie, po 2 pigułach grałem sobie w gierkę, takie 2/10. Zioło też bez sensu bo gryzie w gardło i nie ma podjazdu do synt kanna. I efekty uboczne, schizy po tych "samplach".
No i ciekawe co ludzie by robili bez sampli. Może najpierw ich uzależnić samplami a potem niech robią loda za substancję? Czy niech idą do pracy i kupują normalnie? No ale sample powinny raczej zachęcić, mnie zdecydowanie zniechęciły do vendora duch. Za to adb-butinaca i 1p-lsd od chemcloud (i jeszcze dropperdepot)- poza skalą, mistrzostwo (przede wszystkim klepie)
No i ciekawe co ludzie by robili bez sampli. Może najpierw ich uzależnić samplami a potem niech robią loda za substancję? Czy niech idą do pracy i kupują normalnie? No ale sample powinny raczej zachęcić, mnie zdecydowanie zniechęciły do vendora duch. Za to adb-butinaca i 1p-lsd od chemcloud (i jeszcze dropperdepot)- poza skalą, mistrzostwo (przede wszystkim klepie)