Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Oregon żałuje dekryminalizacji narkotyków - i chce to cofnąć!
LOBO czytałem kiedyś tylko nie wiem czy to jest prawda, lecz było tam napisane że rząd sponsorował lub pomagał w budowie miast przy granicy z Meksykiem. Jeśli wierząc to co było tam napisane to wychodzi na to że to jest taka propaganda dla Meksyku że USA to raj. Nie będę zagłębiał się w ten temat i nie potwierdzę autentyczności czy to prawda czy ktoś napisał fake news.
Gdzie granicę w USA są otwarte? Jedynie z kanadą z tego co wiem. Reszta to lotniska które są kontrolowane i zamknięta granica z Meksykiem. Jakbyś mógł rozwinąć ten temat.
(22.02.2024, 19:34)horsii napisał(a): Zobacz co sie teraz dzieje w nowym jorku itd. Maja granice otwarta na osciceż i wchodza sobie miliony ludzi przez meksyk. Bez zadnej kontroli. Powtarzam, zadnej. Wchodzą sobie i są. To wszystko ma swoj cel.
Gdzie granicę w USA są otwarte? Jedynie z kanadą z tego co wiem. Reszta to lotniska które są kontrolowane i zamknięta granica z Meksykiem. Jakbyś mógł rozwinąć ten temat.