Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
25.02.2024, 21:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.02.2024, 22:01 przez kot_kreskowy.)
Dobry wieczór,
Na wstępie bardzo dziękuję za nagrodę Escobar
Wpadło w zeszlym tygodniu 3 gr tego cuda i zrobione na pniu.
Fotki zabrakło bo kota zabrało, jednak materiał poglądowo jest ciągle taki sam.
W działaniu czuć lekkie zmiany, do czego już przechodzę.
Na wstępie poleciał sniff dość spory ok 200mg, który wydaje sie być jeszcze bardziej łagodny dla nosa jak i gardełka po spływie i smak określiłbym jako neutralny.
Czuć spadek mocy(działanie jest obecnie bardziej dopaminowe - wcześniej grała noradrenalina bardziej) nad czy ubolewam jednak nie jakoś specjalnie znacząco bo towar i tak wypierdala z kapci na marsa, serio
Natomiast zwała jest odczuwalnie mniejsza, nie wygina i zniknęły te pojejebane skurcze, także to na pewno na plus.
W kwestii libido nadal jest ogień.
Nie odczułem ani jednej schizy, żadnej dziwnej akcji, brak nieogaru nawet przy dużych wrzutach, idzie się normalnie skupić na wszystkim, nawet płyny wchodzą normalnie co mnie miło zaskoczyło.
Bardzo dobry sort 9/10
Duże polecanko👍
Dzieki ElPatron za darmoszkę.
Jesteś wielki💪💛
Na wstępie bardzo dziękuję za nagrodę Escobar
Wpadło w zeszlym tygodniu 3 gr tego cuda i zrobione na pniu.
Fotki zabrakło bo kota zabrało, jednak materiał poglądowo jest ciągle taki sam.
W działaniu czuć lekkie zmiany, do czego już przechodzę.
Na wstępie poleciał sniff dość spory ok 200mg, który wydaje sie być jeszcze bardziej łagodny dla nosa jak i gardełka po spływie i smak określiłbym jako neutralny.
Czuć spadek mocy(działanie jest obecnie bardziej dopaminowe - wcześniej grała noradrenalina bardziej) nad czy ubolewam jednak nie jakoś specjalnie znacząco bo towar i tak wypierdala z kapci na marsa, serio
Natomiast zwała jest odczuwalnie mniejsza, nie wygina i zniknęły te pojejebane skurcze, także to na pewno na plus.
W kwestii libido nadal jest ogień.
Nie odczułem ani jednej schizy, żadnej dziwnej akcji, brak nieogaru nawet przy dużych wrzutach, idzie się normalnie skupić na wszystkim, nawet płyny wchodzą normalnie co mnie miło zaskoczyło.
Bardzo dobry sort 9/10
Duże polecanko👍
Dzieki ElPatron za darmoszkę.
Jesteś wielki💪💛
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?