Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wysyłali narkotyki klientom poprzez paczkomaty
01.03.2024, 17:33
(01.03.2024, 15:22)horsii napisał(a):Diabeuu666Chłopie, z taką ilością tematu i 1911-tką w domu to ja coś czuje że zawiasów nie będzie...
A Ja Ci powiem , że w takim pięknym skorumpowanym kraju jakim jest Polska..gdzie Ci co nami rządzą to najwięksi złodzieje, księża to pedofile, policja to większe cpuny niż ci których za narko zamykają, gdzie za morderstwo i gwałt dostaje się niższe odsiadki niż za kradzież czy małe ilości narkotyków na własny użytek, gdzie każdego można kupić. Słoń kasę raczej zachomikowana ma, myślę że zakładał że coś takiego może się kiedyś wydarzyć i zabezpieczyl się na taką ewentualność..więc sporo kasy, zajebisty adwokat który zna się dobrze z sędziami..dobrze dobrani oskarżyciele, prokurator, sędzia i obrona. Posmarowane ładnie i nie zdziwiło by mnie to jakby usłyszał zarzut 5 lat więzienia zamienione na 3 lata w zawieszeniu. Albo 6 lat ale coś tam coś tam bla bla bla bla i przez te łagodzące czynniki sąd na okres próby skazuje oskarżone na jeden rok pozbawienia wolności i wpłatę 100tys zł na coś tam jako zadośćuczynienie.
I typek po 6-8 miesiącach cieszy się już wolnością.
Ile takich akcji już było. Albo odwrotnie hehe gdzie niewinnych wypuszczali po 10 czy 20 latach więzienia hehe
Polska to stan umysłu