Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wysyłali narkotyki klientom poprzez paczkomaty
01.03.2024, 18:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.03.2024, 18:45 przez kot_kreskowy.)
WWs ystko zalezy od dowodow.
Jak prokurator udowodni że lecieli masowo to mają lioę bo za wprowadzanie do obrotu dużych ilosci grozi do 20 lat
Ale z tego co widac w dziale slonia i po jakosci tego syfu to raczej tam za wiele zamowien nie mieli.
Zawiasy odpadają z bomby, nie ma szans. To jest marzenie ściętej głowy.
A jest jeszcze nielegalna jednostka broni...
To jest kryminał. Jeden może wyjdzie szybciej i tyle.
No szkoda chłopaków ale wiedzieli przecież na co się piszą.
I wlasnie dlatego ja tyle powtarzam:
NIE PISAĆ NIC O PAKOWANIU !!!
NIC KURWA !!!
Najlepiej to pominąć w ogóle ten temat i skupic sie na recenzji a nie w co gowno przylecialo zapakowane bo chuj to kogo obchodzi jedynie psiarnie.
I jak ktos widzi ze ktos nasmarował babola to zaraz posta i oznaczyć Mańka i Beeniego i po sprawie zanim ktokolwiek zdąży to wyłapać z niebieskich.
Ja tak robie caly czas.
Jak prokurator udowodni że lecieli masowo to mają lioę bo za wprowadzanie do obrotu dużych ilosci grozi do 20 lat
Ale z tego co widac w dziale slonia i po jakosci tego syfu to raczej tam za wiele zamowien nie mieli.
Zawiasy odpadają z bomby, nie ma szans. To jest marzenie ściętej głowy.
A jest jeszcze nielegalna jednostka broni...
To jest kryminał. Jeden może wyjdzie szybciej i tyle.
No szkoda chłopaków ale wiedzieli przecież na co się piszą.
I wlasnie dlatego ja tyle powtarzam:
NIE PISAĆ NIC O PAKOWANIU !!!
NIC KURWA !!!
Najlepiej to pominąć w ogóle ten temat i skupic sie na recenzji a nie w co gowno przylecialo zapakowane bo chuj to kogo obchodzi jedynie psiarnie.
I jak ktos widzi ze ktos nasmarował babola to zaraz posta i oznaczyć Mańka i Beeniego i po sprawie zanim ktokolwiek zdąży to wyłapać z niebieskich.
Ja tak robie caly czas.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?