Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak i gdzie kupić Bitcoiny?
(08.03.2024, 00:38)Mef123 napisał(a): LOBO Kupujesz BTC przez 4 coins, i to ten serwis Cię strzeże przed przypałem, bo nie ma różnicy jak inaczej kupisz koinsy na tym serwisie dawne czasy już się skończyły, że idziesz na pocztę z druczkiem i masz wyjebane jajca, bo wiesz, że jesteś anonimowy pytanie tylko, czy ten 4 coins jest legitny w moich oczach jest nigdy nie miałem przypału, a zamawiam już X lat za ufaj mi serio tak jest.
Oj, kiedys zaufalem pewnej kobiecie. Moglbym sobie za nia dac, reke uciąc...i co? I teraz bylbym bez reki! ;-)
No jak sie skonczyly, jak są...
Edt. sorry pomyliłem pietra i dalem Ci lajka ;-)...ale to za tego minusa, co zes mi dal...Ty noz w plecy, ja Tobie serce na dloni...o 😎
Poza tym, nie kupuj BTC, bo to nieoplacalne jest...masz tansza opcje, w postaci LTC czy Monero, jesli chodzi o bazary tutejsze.
(08.03.2024, 02:40)whaaaaitwhat napisał(a): hahha pamietam jak moj ziomek mial gmaila kupaka cos tam i haslo Kutafon i jakies znaczki i typ z 4coins pomagal mu konto odzyskiwac nie dosc ze bylo w teorii przyklapane na dane Henryk Kania. To podal inne ten mail z haslem chlop sie posmial i mu zweryfikowal xD co do kont i blikow to kaine problem se znalezc jakies frajera co da sie zslupowac za przyslowiowa paczke fajek. Ale no dalej czyjas bankowosc = przypal, zalezy czy masz 35 iq minimum zeby dzwignac pare zasad korzystania z kogos kont chyba aktualnie jak nie masz jak w bitomat to paxfull na slupa i kupujesz btc za psc.
jak juz bankami to psc + skrill => paxfull albo okx na slupa. jak nie ma gield to bezposrednio na portfel. bo na skrilu mozna jakies krypto kupowac okreslone i wysylac reszte da sie tylko kupic spoko jeszcze jakis fintech + gielda.
Bezposrednio z polskiego konta na slupa. ---> gielda, dal bym se spokoj. Za szybko sie moga polskie sluzby dojebac do calego procederu.
"co do kont i blikow to kaine problem se znalezc jakies frajera co da sie zslupowac za przyslowiowa paczke fajek"
...a no taki problem, iz to nie Afryka dzika. Gdzie lapie sie zwinnych negatywow, w siatke na ich terenie, i sprzedaje za przyslowiowa paczke fajek...
Rimemba...zawsze moze powstac problem "rewersowy". Na kazdego cwaniaka, zawsze znajdzie sie wiekszy cwaniak, ktory zabierze mu symbolicznego 5aka...;-)