Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przygody Lajfika z Mają
09.03.2024, 10:15
Grzyby naprawde kozak był to mój pierwszy raz i z pewnością stwierdzam, że nie ostatni. Nie ma nic piękniejszego niż działanie tych magicznych grzybków. Ogólnie miałem testować to za kilka dni, ale o 23 zaczęło mnie męczyć i ciekawość była na tyle duża że zjadłem te 2g. Oczywiście jak na złość nie miałem cytryny aby spróbować sposób horsiego no ale co wziąłem i zjadłem tak po prostu. XD Smak pyszny jak to grzyby a ja uwielbiam grzyby. Pierwsze efekty zacząłem odczuwać po 30 minutach radziliscie mi tutaj żeby włączyć jakiś film i płynąć z nim xd no ja ja sobie na Youtube zajebałem przeszczółke Maje. XD i płynąłem razem z nią ogladałem to w jak najlepszej jakości i jeszcze wersji HD. XD Maja przeprowadziła mnie dzielnie przez podróż. Na początku zaczęło się lekko wyostrzać wszystko aż tu nagle w bajce są ni zdupy grzybki xD tu mochomorek tam przepominający halucynka ( tzn dodam na dodatek że do tej pory nie wiem czy tam były grzyby czy tylko ja je widziałem) z sekundą na sekundę Maja opowiadała mi co i jak.. aż nagle jakiś wewnętrzny głos zaczął mi kazać sobie słodzić typu " dasz radę " teraz one z tobą walczą nie ty z nim " ( chodziło pewnie wtedy o schizy). xD
No i tak sobie płyne i płyne i coś we mnie pękło od środka popłakałem się jak dziecko jednocześnie ciesząc się. Maja jednak nie była temu obojętna i zaprosiła mnie do tańca i ona naprawdę tańczyła xd no to mi jakoś tak w rytm ręka zaczęła chodzić w powietrzu. XD
Efekty nabierały mocy dźwięk wydawał sie tak realistyczny jakby to było obok mnie zaczynając fakt że ja cały czułem się jakbym był tam razem z nimi. W pewnym momencie zachciało mi się spać tzn takie zmęczenie i oczy mi się przymykały ale nie ma spadania nie nie tutaj dopiero zaczęły się czary siedzę sobie na łóżku az tu jeb w jedna stronę tak jakby łbem mi kręcić i po chwili jeb w druga stronę karuzela jak chuj to była. Ale tłumaczyłem sobie ze tak ma byc ( żeby się nie schizować i bad tripa nie złapać)
To było dziwne przeżycie jak mi łeb zaczął się kręcić. Co tutaj mogę napisać rady : koniecznie jakiś film najlepiej jakaś bajka czy coś ( w końcu ma być pozytywnie ). Spostrzeganie świata po nich jest przepiękne 😍 co tutaj mogę dodać po tym tripie całkowicie myślenie mi się zmieniło, poglądy itp . No i spojrzenie inne na dragi mi dało. Teraz już nic nie jest takie samo jak było przed spróbowaniem ich. Krótko pisząc MAGIA
No i tak sobie płyne i płyne i coś we mnie pękło od środka popłakałem się jak dziecko jednocześnie ciesząc się. Maja jednak nie była temu obojętna i zaprosiła mnie do tańca i ona naprawdę tańczyła xd no to mi jakoś tak w rytm ręka zaczęła chodzić w powietrzu. XD
Efekty nabierały mocy dźwięk wydawał sie tak realistyczny jakby to było obok mnie zaczynając fakt że ja cały czułem się jakbym był tam razem z nimi. W pewnym momencie zachciało mi się spać tzn takie zmęczenie i oczy mi się przymykały ale nie ma spadania nie nie tutaj dopiero zaczęły się czary siedzę sobie na łóżku az tu jeb w jedna stronę tak jakby łbem mi kręcić i po chwili jeb w druga stronę karuzela jak chuj to była. Ale tłumaczyłem sobie ze tak ma byc ( żeby się nie schizować i bad tripa nie złapać)
To było dziwne przeżycie jak mi łeb zaczął się kręcić. Co tutaj mogę napisać rady : koniecznie jakiś film najlepiej jakaś bajka czy coś ( w końcu ma być pozytywnie ). Spostrzeganie świata po nich jest przepiękne 😍 co tutaj mogę dodać po tym tripie całkowicie myślenie mi się zmieniło, poglądy itp . No i spojrzenie inne na dragi mi dało. Teraz już nic nie jest takie samo jak było przed spróbowaniem ich. Krótko pisząc MAGIA