Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
13.03.2024, 22:17
No apvp targa nerwy strasznie.. co nie oznacza że zrobiło ze mnie debila..bo nim nie jestem kurwa. Mam psyche ze stali hartowanej zmieszaną z domieszką diamentu i skały. Mało jest ludzi co by przeszli ta samą drogę co Ja i nadal zyli. I to nie przechwalanie się ale.fakty.
Bo znam ludzi co po ciągu 4 dniowyn na Alfie trafiali do psychiatryka i do dzisiaj nie dochodzili już do siebie. A ja miałem 4 lata ciągu z małymi przerwami trwającymi 3-5,dni i znowu lota
A to tylko 4 letni wycinek z ponad 20letniego doświadczenia w tej tematyce. No co zrobić. Tylko się cieszyć że jestem i funkcjonuje. A poryty łeb napewno mam w jakimś stopniu..ale biorąc pod uwagę co leciało, jakie ilości i tyle lat to jest super.
Pozdrawiam
Bo znam ludzi co po ciągu 4 dniowyn na Alfie trafiali do psychiatryka i do dzisiaj nie dochodzili już do siebie. A ja miałem 4 lata ciągu z małymi przerwami trwającymi 3-5,dni i znowu lota
A to tylko 4 letni wycinek z ponad 20letniego doświadczenia w tej tematyce. No co zrobić. Tylko się cieszyć że jestem i funkcjonuje. A poryty łeb napewno mam w jakimś stopniu..ale biorąc pod uwagę co leciało, jakie ilości i tyle lat to jest super.
Pozdrawiam