Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Minimalizacja szkód na co dzień, do jakich zasad się stosujecie?
14.03.2024, 19:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.03.2024, 19:32 przez kot_kreskowy.)
(14.03.2024, 01:32)hidden napisał(a): kuRWA JEGO ZAJEBANA W DUPIE PIZDE PIERDOLONA MAC). no
Lubie to😎
Ten teges, co ja chciałem rzec?
Aaaa, orzechy, dokładnie.
Lukas1985 dziękuję za poradę 🤘💪
Orzechy to był strzał w dziesiątkę 👌
Od dłuższego czasu, może nie codziennie ale naprawdę bardzo często kupuję i jem na śniadanie granolę z mieszanką różnych orzechów (w biedrze op/10zl wystarczy na 4porcje) z mleczkiem oczywiście, jest tam naprawdę sporo tych orzechów różniastych.
Najbardziej odczuwam zmiany w mózgu, czuję znaczną poprawę 'jakosci i lekkości w myśleniu' wiele rzeczy przychodzi mi łatwiej, nie irytuję się tak bardzo jak wcześniej, czuję się psychicznie odświeżony(wit.D odstawiłem jakies dwa może trzy tygodnie temu z uwagi na większą niz wcześniej aktywność słońca), łatwiej przychodzi mi nauka nowych rzeczy (zmieniłem rodzaj wykonywanej pracy na razie) mam ostatnio od chuja problemów a mimo to nie przeraża mnie to wcale - biorę to na klatę i lecę dalej, po testach Rcków nie jestem tak wypompowany psychicznie jak wcześniej zanim zacząłem jeść orzechy. Ten okres nakłada sie też ze wzmożonym piciem moich herbatek leśnych i pewnie one też mają jakiś tam wplyw ale czytałem ze to właśnie orzechy mają spory wplyw na pracę mózgu i to faktycznie czuć.
Czuję też jakby mniejsze spadki cukru, nie jestem już tak senny w dzien jak to miało miejsce jeszcze niedawno.
Dziękuję za tak wspaniałą poradę, piona👊
Orzechy powinny się znaleźć w diecie każdego testera.
Do Ciebie też mówię @"Twilight Sparkle"
W rzeczy samej 😁😋
Kot Big Brain😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?