Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ankieta: Jaki rodzaj bólu najbardziej dał wam w kość ? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Ból fizyczny | 3 | 10.71% | |
Ból psychiczny | 25 | 89.29% | |
Razem | 28 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Ból fizyczny oraz psychiczny - Ile Ty jesteś w stanie wytrzymać ?
17.03.2024, 10:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.03.2024, 10:45 przez Lifeisbrutal.)
Zostałem kurwa sam..sam kurwa przez okres mojego ćpania czyli te 4 lata przewinęły się 5 osób z którymi ćpanie będzie kojarzyło mi się już do grobowej deski. Każda z tych osób nauczyła mnie wiele rzeczy i dała cenne lekcje. Jeden pokazał mi jak walić shoty z cmc, drugi jak potrafi życie zmieść z planszy że już jest po drugiej stronie
[*], trzeci jak być lekko pierdolniętym ( nie świrem, tylko jak się żyje na odklejkach, czwarty jak to jest móc walić oporowo stimy i mieć psyche nie do złamania, a piąty to jest jedyna osoba którą żałuję ze poznałem..to od niej się zaczęło to ona pokazała mi dragi gdzie zbierałem sie po ciężkiej relacji, fakt ja sam chciałem..pokazał mi co to fałsz, zakłamienie dwulicowość , ale takich rzeczy się kurwa nie robi. Nikogo za to nie obwiniam to ja chciałem przecież nikt mi na siłę tego do ryja nie sypał..
Było wiele pięknych momentów gdzie dostarczyły mi dragi i te osoby po części. ( na pewno sie domyślicie o kim pisze i z kim sie zadawałem przecież tyle wam o nich gadam..)
Depresja i dragi to są najgorsze szmaty które zniszczą cię psychicznie od środka tym bardziej jeśli jesteś pozbawiony na pastwe losu, nie masz pierdolonej silnej woli żeby walczyć o samego siebie. No i z drugiej strony jest ci wszystko jedno czy całymi dniami chodzisz porobiony. Gdy przychodzi już obojętność co do własnej osoby to zły znak.
Pewnie nikogo to nie interesuje ale to są moje szczere słowa
Nic trzymajcie się ❤
[*], trzeci jak być lekko pierdolniętym ( nie świrem, tylko jak się żyje na odklejkach, czwarty jak to jest móc walić oporowo stimy i mieć psyche nie do złamania, a piąty to jest jedyna osoba którą żałuję ze poznałem..to od niej się zaczęło to ona pokazała mi dragi gdzie zbierałem sie po ciężkiej relacji, fakt ja sam chciałem..pokazał mi co to fałsz, zakłamienie dwulicowość , ale takich rzeczy się kurwa nie robi. Nikogo za to nie obwiniam to ja chciałem przecież nikt mi na siłę tego do ryja nie sypał..
Było wiele pięknych momentów gdzie dostarczyły mi dragi i te osoby po części. ( na pewno sie domyślicie o kim pisze i z kim sie zadawałem przecież tyle wam o nich gadam..)
Depresja i dragi to są najgorsze szmaty które zniszczą cię psychicznie od środka tym bardziej jeśli jesteś pozbawiony na pastwe losu, nie masz pierdolonej silnej woli żeby walczyć o samego siebie. No i z drugiej strony jest ci wszystko jedno czy całymi dniami chodzisz porobiony. Gdy przychodzi już obojętność co do własnej osoby to zły znak.
Pewnie nikogo to nie interesuje ale to są moje szczere słowa
Nic trzymajcie się ❤