Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Większa dawka na recepcie
18.03.2024, 18:39
Siema. Leczę się od 2 tyg. na "nerwicę lękową z atakami paniki", dostałem od lekarza Alprox 0.5mg i Prozac którego nie biorę ale wykupuję. To tyle z tego co mi zapisał, niestety. Liczyłem jeszcze na pregabalinę, ale trudno się mówi
Objawy zmyślone w celu wyłudzenia benzo. Jest on pierwszym lekarzem, który przepisał mi Alprox dlatego planuję dalej do niego chodzić. Co powiedzieć, aby bez żadnych podejrzeń napisał mi 1mg zamiast 0.5mg? Mówiłem mu, że wcześniej nie brałem żadnego benzo, nie ćpałem itp. żeby to dostać. Naprawdę zaopatruję się w alprę od kilku lat, tyle że od psychatry wychodzi taniej, nawet z kosztem wizyty.
Dzięki za odp. z góry
Objawy zmyślone w celu wyłudzenia benzo. Jest on pierwszym lekarzem, który przepisał mi Alprox dlatego planuję dalej do niego chodzić. Co powiedzieć, aby bez żadnych podejrzeń napisał mi 1mg zamiast 0.5mg? Mówiłem mu, że wcześniej nie brałem żadnego benzo, nie ćpałem itp. żeby to dostać. Naprawdę zaopatruję się w alprę od kilku lat, tyle że od psychatry wychodzi taniej, nawet z kosztem wizyty.
Dzięki za odp. z góry
Wiadomości w tym wątku |
Większa dawka na recepcie - przez Paktowski - 18.03.2024, 18:39
RE: Większa dawka na recepcie - przez Lifeisbrutal - 18.03.2024, 19:06
RE: Większa dawka na recepcie - przez Paktowski - 18.03.2024, 20:00
RE: Większa dawka na recepcie - przez Lifeisbrutal - 18.03.2024, 20:04
|