Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Większa dawka na recepcie
18.03.2024, 19:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.03.2024, 19:08 przez Lifeisbrutal.)
Można prosić zawsze o korektę recepty mi neurolept zapisali raz na 100% a on jest refundowany to poszłem i bez problemu ale to w przypadku pomyłki. Kolejna sprawa po co ta cała szopka o benzo skoro go nie bierzesz?
Co mówić żeby przepisał 1mg zamiast 0,5mg? No normalnie idziesz do niego i mówisz prosto z mostu, że 0,5mg jest za słabe i nie musisz brać dwie tabletki zamiast jednej i że nie chciałbyś nadużywać i czy da rade zwiększyć dawkę. No i najważniejsze sprawa zmień lekarza skoro lęki chce leczyć benzo gdzie benzo tylko chwilwo pomaga nie wyleczy cię. Musisz mieć jakiś lek który możesz stosować na co dzień.
Ps. Ja tam bym nie narzekał na takiego lekarza wręcz przeciwnie szczęśliwy bym był no ale zmień na innego dla swojego dobra.
Co mówić żeby przepisał 1mg zamiast 0,5mg? No normalnie idziesz do niego i mówisz prosto z mostu, że 0,5mg jest za słabe i nie musisz brać dwie tabletki zamiast jednej i że nie chciałbyś nadużywać i czy da rade zwiększyć dawkę. No i najważniejsze sprawa zmień lekarza skoro lęki chce leczyć benzo gdzie benzo tylko chwilwo pomaga nie wyleczy cię. Musisz mieć jakiś lek który możesz stosować na co dzień.
Ps. Ja tam bym nie narzekał na takiego lekarza wręcz przeciwnie szczęśliwy bym był no ale zmień na innego dla swojego dobra.
Wiadomości w tym wątku |
Większa dawka na recepcie - przez Paktowski - 18.03.2024, 18:39
RE: Większa dawka na recepcie - przez Lifeisbrutal - 18.03.2024, 19:06
RE: Większa dawka na recepcie - przez Paktowski - 18.03.2024, 20:00
RE: Większa dawka na recepcie - przez Lifeisbrutal - 18.03.2024, 20:04
|