Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Większa dawka na recepcie
18.03.2024, 20:00
Lifeisbrutal Nie, nie. Źle mnie zrozumiałeś.
Brałem benzo kilka lat > w celu tańszego kupna poszedłem do psychatry. Tylko po to. Poczytałem na hyperrealu jakie objawy zmyślić, aby dostać alprazolam, po czym poszedłem do psychiatry i podałem mu dokładnie te objawy. Dostałem SSRI(Prozac) + Alprox 0.5mg(w razie ataku).
Ja ze swojego źródła dziennie biorę 1.0mg Xana + 0.5 od lekarza. Wychodzi 1.5 mg/doba. Prozac wykupuję żeby nie było że wybiórczo to robię.
Od lekarza wychodzi dużo taniej.
Nie mam żadnych zaburzeń, poszedłem do lekarza z wyuczonymi regułkami po to, aby dostać benzo. Dostałem 0.5 Alpry, chcę 1.0mg tego leku. Tylko tyle i aż tyle
Brałem benzo kilka lat > w celu tańszego kupna poszedłem do psychatry. Tylko po to. Poczytałem na hyperrealu jakie objawy zmyślić, aby dostać alprazolam, po czym poszedłem do psychiatry i podałem mu dokładnie te objawy. Dostałem SSRI(Prozac) + Alprox 0.5mg(w razie ataku).
Ja ze swojego źródła dziennie biorę 1.0mg Xana + 0.5 od lekarza. Wychodzi 1.5 mg/doba. Prozac wykupuję żeby nie było że wybiórczo to robię.
Od lekarza wychodzi dużo taniej.
Nie mam żadnych zaburzeń, poszedłem do lekarza z wyuczonymi regułkami po to, aby dostać benzo. Dostałem 0.5 Alpry, chcę 1.0mg tego leku. Tylko tyle i aż tyle
Wiadomości w tym wątku |
Większa dawka na recepcie - przez Paktowski - 18.03.2024, 18:39
RE: Większa dawka na recepcie - przez Lifeisbrutal - 18.03.2024, 19:06
RE: Większa dawka na recepcie - przez Paktowski - 18.03.2024, 20:00
RE: Większa dawka na recepcie - przez Lifeisbrutal - 18.03.2024, 20:04
|