Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
18.03.2024, 23:30
druga sprawa, ze ludziom linki na chacie nie dzialaja tzn wrzuca ktos link z youtube, i zamiast wyswietlic sie video to pokazuje linka (osobiscie tego nie doswiadczylem bo mi zawsze video konwertuje ale niektorym wrzuca linka zamiast video, oto przyklad):
wrzucilem zwykly link z yt i pokazalo sie video, ZmiataZplanszy zapytal jak to zrobilem, odpowiedz jest na screenie.
ten link ktory podal zmiata, pokazal sie jako link zamiast video, wszedlem w ten link, skopiowalem i wrzucilem na chat i o dziwo normalnie w formie video a nie linku, wiadomo dlaczego tak sie dzieje?
ten belmondawg to ten sam link co wrzucil ss obok zmiatazplanszy, ciekawe dlaczego mi przekonwertowalo a jemu nie?
pozdro
wrzucilem zwykly link z yt i pokazalo sie video, ZmiataZplanszy zapytal jak to zrobilem, odpowiedz jest na screenie.
ten link ktory podal zmiata, pokazal sie jako link zamiast video, wszedlem w ten link, skopiowalem i wrzucilem na chat i o dziwo normalnie w formie video a nie linku, wiadomo dlaczego tak sie dzieje?
ten belmondawg to ten sam link co wrzucil ss obok zmiatazplanszy, ciekawe dlaczego mi przekonwertowalo a jemu nie?
pozdro
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW