Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
20.03.2024, 13:11
Martin szcerze ? Zacznij od 20 dla świętego spokoju, dorzucić zdążysz ale odciągnąć już nie.
No chyba że szukasz tego jebniecia, ale licz się wtedy że tachy może wystąpić.
Ja sobie z nią dobrze radzę, co nie znaczy że momentami mnie nie irytowało xD
Odradzam benzo i kwete, jak planujesz spać tego samego dnia to zaczynając o 7 rano ostatni pas max do godziny 15 (licząc że dorzutka jest co 1.5-2h)
I miejcie na uwadze, chęć na dorzutke jest kurewsko silna i pojawia się już po 10 minutach od wejścia.
Żeby nie było że tylko ostrzegam, jak już okielznacie potwora to substancja jest świetna i do pracy i do gadki a nawet do robót domowych zleconych przez panią domu.
Bo szczerze ja się przednio bawie i dalej mogę polecić innym ale tym razem bardziej zaawansowanym użytkownikom którzy są świadomi jak silnie potrafią działać stymulanty i jakie konsekwencje za tym idą.
Zacytuję klasyka polskiej kinematografii
- Ale ty masz silna psychikę
- Zajebiście silna
Psikutas bez S.
No chyba że szukasz tego jebniecia, ale licz się wtedy że tachy może wystąpić.
Ja sobie z nią dobrze radzę, co nie znaczy że momentami mnie nie irytowało xD
Odradzam benzo i kwete, jak planujesz spać tego samego dnia to zaczynając o 7 rano ostatni pas max do godziny 15 (licząc że dorzutka jest co 1.5-2h)
I miejcie na uwadze, chęć na dorzutke jest kurewsko silna i pojawia się już po 10 minutach od wejścia.
Żeby nie było że tylko ostrzegam, jak już okielznacie potwora to substancja jest świetna i do pracy i do gadki a nawet do robót domowych zleconych przez panią domu.
Bo szczerze ja się przednio bawie i dalej mogę polecić innym ale tym razem bardziej zaawansowanym użytkownikom którzy są świadomi jak silnie potrafią działać stymulanty i jakie konsekwencje za tym idą.
Zacytuję klasyka polskiej kinematografii
- Ale ty masz silna psychikę
- Zajebiście silna
Psikutas bez S.