Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
23.03.2024, 23:36
Doświadczony zawodnik ogarnie bez problemu, pytanie tylko czy warto ?
Pamiętaj że poza silna stymulacją, nadal jest efekt z łagodniejszej wersji, tyle że przy dawkach od 30-40mg (w zależności od użytkownika, jego wagi itp) jest on zwyczajnie stłumiony przez stymulacje, co nie znaczy że go nie ma bo sam się o tym przekonałem. Zwyczajnie przeciąży się organizm co jest wyczuwalne po 3-3.5h a chcesz zakończyć, u innych jak pisałem w poprzednich postach zapewne mogą wystąpić schizy czy inne tego typu rzeczy.
Mogą też towarzyszyć zwidy, ale to z uwagi na wycieńczenie, oczywiście jak się poprawi to wracamy prawie do tego samego stanu.
W tych dawkach co pisałem , czyli między 10-20mg jest super, a przynajmniej ja nie narzekałem.
Jak ktos ma tendencję do schiz, niech lepiej się trzyma już przetartych szlaków, ja ich zwyczajnie nigdy nie miałem, ani po apvp czy a-pihp, nawet mdphp gdzie ścięchy które brałem przekraczały kilkunastokrotnie normę.
Ale byłbym hipokrytą gdybym miał komuś zabraniać xD przypominam kolejny raz, jak poprawicie za szybko to wam podbije efekt więc uważajcie