Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
23.03.2024, 23:56
Tu nie chodzi o to że chce kozaczyc czy coś. To moja sprawa moje życie skoro wale 300mg na raz apvp od niematerialnego to ten hex przy 200mg mnie zgniecie? Wątpię
Powiem tak miałem w życiu 76 przekroczona dawkę śmiertelna i wyszedłem bez najmniejszego szwanku.. lekarz z soru co 30lat tam pracowal mówił że nigdy takiego przypadku jeszcze nie widział.
A zajebne było wtedy po ,6 dniach ciągu na raz ponad 1g MDPHP sniffem..a to było mdphp od kolka jesli dobrze pamiętam.
Potrafilem 500mg apvp od Gienia na raz brac.
Ja się nie chwalę ani nie żale jak Jake no name Ania mi tutaj zarzucila
. dziele.sie z wami jaki mam organizm i.psychike.
Tak mam i koniec
11 LSD każdy po ,250,uq brałem na raz potem szła Krycha, amfa, benzo, alko i Bóg wie co jeszcze.
Dzień snu i jestem znowu sobą . Jakby nigdy nic.
14 dni bez snu bywało bez jedzenia i picia
Tak mam. To przekleństwo!!!
Uwierzcie mi
Bo skoro takie dawki mogłem walić to przecież logiczne że potem miałem 20 razy gorsze paranoje czy psychozy niż normalny Kowalski....
Powiem tak miałem w życiu 76 przekroczona dawkę śmiertelna i wyszedłem bez najmniejszego szwanku.. lekarz z soru co 30lat tam pracowal mówił że nigdy takiego przypadku jeszcze nie widział.
A zajebne było wtedy po ,6 dniach ciągu na raz ponad 1g MDPHP sniffem..a to było mdphp od kolka jesli dobrze pamiętam.
Potrafilem 500mg apvp od Gienia na raz brac.
Ja się nie chwalę ani nie żale jak Jake no name Ania mi tutaj zarzucila
. dziele.sie z wami jaki mam organizm i.psychike.
Tak mam i koniec
11 LSD każdy po ,250,uq brałem na raz potem szła Krycha, amfa, benzo, alko i Bóg wie co jeszcze.
Dzień snu i jestem znowu sobą . Jakby nigdy nic.
14 dni bez snu bywało bez jedzenia i picia
Tak mam. To przekleństwo!!!
Uwierzcie mi
Bo skoro takie dawki mogłem walić to przecież logiczne że potem miałem 20 razy gorsze paranoje czy psychozy niż normalny Kowalski....