Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
Temat który mam jest w pyle z grudkami, ale pod kartą strzela jak kamień. ogólnie w koncu zajebalem to około 60mg i mocno mnie ta substancja zaskoczyła, bardzo delikatna nie wywala oczu nic po mnie nie widac ale ostatecznie nie chciało mi się nigdzie wychodzić mimo, że byliśmy umówieni to ostatecznie zostałem w chacie i grałem z kolegą bo poprostu stwierdziłem pod wpływem, że wolę zostać sam. jakoś nie ciągneło do ludzi co troche dziwne, myślałem, że będzie na odwrót. Co jeszcze dziwniejsze to już zjadłem z 4 krechy (około co godzine/półtorej) i z 20 min po ostatniej zrobiłem sobie objad i zjadłem. Bardzo ciekawa substancja nie spotkałem się jeszcze że stimem który odpycha mnie od ludzi, nie wywala oczu, pozwala zjeść i jest tak "łagodny". Piszecie tutaj o schizach i żeby uważać a totalnie nie wyobrażam sobie jak mial bym mieć shizy jakie kolwiek po takim lajtowym temacie, chociaż no zjadłem dopiero z 250mg, przy kot_kreskowy jedzącym tego po parę gietow to wymiękam, jednak wolę podejść ostrożnie do tematu, wolę nie poznawać tej jego ciemnej strony o której tyle tu piszecie. Zadam tylko jeszcze pytanie, też tak ktoś z was miał że po wzięciu stima nagle odwołujecie znajomych i wolicie spędzić wieczór samemu? Totalnie nie spodziewałem się takiej reakcji z mojej strony, może macie na to jakąś radę chętnie bym tego kiedyś skosztował na jakiejś imprezie (oczywiscie bez alko) tylko nie wiem czy nagle nie będę chciał jechać na chatę xd. Pozdro i sory, że się tak rozpisalem ale ostro trzyma :p
Diabeuu666 14 dni melanżu? Kurwa jak ja leciałem kiedyś 3 noce na krajówce myślałem, że jestem pojebany xd Jak stan twojego organizmu robisz jakieś badania? Nerki, serce, wątroba? W jaki sposób dbasz o organizm, że jeszcze funkcjonujesz?