Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co zawsze poprawia Ci humor? -03/24
Bardzo poprawia mi humor to jak oglądam np. La Liga a później Ekstraklase lub Reprezentacje, to dobry la'cabaret, jedyne który lubię oglądać, naprawdę traktuję to jak parodię, czytałem, że komentatorzy co komentowali czy komentują ligi zagraniczne, muszą przechodzic specjalne szkolenia jak kwieciście opowiadać o naszej piłce, gdzie piłka nasza ma tyle wspołnego co wspomiane na poziomie obietnic w polityce, czyli yyyyeee mało.
Piłka krajową interesowałem się bardzo i wkur*iałem się , natomiast z czasem jak przemyślałem, że to nie udolna jej imitacja, to życie stało się spokojniejsze i humor dopisuje, bo to nasz...sport narodowy...podobno.
Masz problem, zły humor pyk włacz mecz naszej i będzie jak tutaj, zapowiedż imponująca jak w Drużyna A, a po czasie widzisz, że to Benny Hill.
Piłka krajową interesowałem się bardzo i wkur*iałem się , natomiast z czasem jak przemyślałem, że to nie udolna jej imitacja, to życie stało się spokojniejsze i humor dopisuje, bo to nasz...sport narodowy...podobno.
Masz problem, zły humor pyk włacz mecz naszej i będzie jak tutaj, zapowiedż imponująca jak w Drużyna A, a po czasie widzisz, że to Benny Hill.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !