Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak zaczeła się twoja przygoda z forum research chemicals itp
26.03.2024, 01:38
Jak w temacie jak zaczęła się wasza przygoda z research chemicals, jak znaleźliście wasze pierwsze forum możecie napisać polowe nazwy, żeby nie było reklamy albo wykropkować *** co was wg skłoniło do tego i dlaczego piszecie swoje posty z pasji tak o czy jako hobby, czy inaczej bardzo jestem tego ciekaw. Moja przygoda z forum zaczęła się od 20K18 r. to był okres, w którym była straszna posucha to znaczy w grę wchodziła ustawa anty dopalaczowa jakoś w sierpniu ja swoje konto na upadłej stronie Dopal**y zacząłem swoją karierę w czerwcu dziesiątego dokładnie w moje urodziny pamiętam, jak dziś pierwszą paczkę zamówiłem od Kolekcjoner. Nl 5 g 3 CMC yellow dostałem w graliście 50 g różnych maczanek, bo zaekali biznes tak samo jak inne bardzo pożądane sklepy mieliśmy wtedy straszny ból dupy, ale nie o tym teraz będę pisał o forach internetowych dopalaczowych wiedziałem już od 20k14 r. ale nie miałem czasu, żeby się za to zabrać wiadomo szkoła 🏫 i wagary 😊 🍻, żeby znaleźć forum wpisałem w przeglądarce w google dopalacze forum i wyszło nie powiem na początku miałem strasznie problemy, żeby się zapoznać z tematyką forum, ale po jakim niecałych trzech tygodniach pisałem jak ryba 🐟 w wodzie piszę do was nie dlatego, że mam pasje albo wielkie chęci raczej średnio małe, dlatego nie udzielam się we wszystkich tematach piszę do was, bo forum od tego jest ciężko mi napisać trzemu to robię oto moja krótka historia forumowa piszecie o swoich odczuciach itp. pozdro 600.