Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
29.03.2024, 21:10
Niech Będzie pochwalony Jezus Chrystus
Jako duchowny kapłan Diecezji Zamojsko Lubaczowskiej podczas ostatniej pełni księżyca ,
miałem sen w którym śniło mi sie ze zamówiłem 3 CMC ICE
Wygląd identyczny jak u szanownego Pablo Escobara na stronie
zapach : wyczuwalna rozpucha ale nie nachalna
kruszywo suche twarde ,
siostrze zakonnej zapodano 100 mg
Sobie zapodawszy 150 mg
łezka u siostry poleciała ale nie zapiekl te dziewczę ten krusiec lecz won delikatnie poczuła ,po minucie dziewczę musiało drugi raz lewatywę zrobić bo sie zesrało ze szczęścia , mnie obyło sie bez łezki bo na pogrzebach tez nie płacze i nie zapiekl wcale , spływu nie czuć wcale odziwo , po 5 minutach wygnawszy te dziewczę z okupowanego wc na stacji paliw sam stolca złożywszy w ofierze zostawiłem , temat bardzo dobry , nie pochodził z krynicy a poplamione siedzenie to wspomnienie po dziewicy... Impreza impreza kapłan laski namierza .....[url=https://diecezja.zamojskolubaczowska.pl/][/url]
Szybkosc lotu 10 / 10
kontakt 10 / 10 ma chlop racje ze im mniej piszemy tym lepiej to nie kurwa RADIO MARYJA !
wyglad kruszywa 10 / 10
zapach kruszywa 5 / 10
Pakowanie 10 10
Speed 80 / eufo 20
Podsumowując cało kształt 3CMC PRIMA SORT TRANSPARENT oceniwszy na 9 / 10
PS. diabełek nie kusi na do rzutkę i to jest na +
zbudziwszy sie w Dąbrowie Górniczej ......ciag dalszy nastąpi w krótce
Ej co ja tu robię.....zamknij sie ciąg. ...
ospermionego dyngusa !
Jako duchowny kapłan Diecezji Zamojsko Lubaczowskiej podczas ostatniej pełni księżyca ,
miałem sen w którym śniło mi sie ze zamówiłem 3 CMC ICE
Wygląd identyczny jak u szanownego Pablo Escobara na stronie
zapach : wyczuwalna rozpucha ale nie nachalna
kruszywo suche twarde ,
siostrze zakonnej zapodano 100 mg
Sobie zapodawszy 150 mg
łezka u siostry poleciała ale nie zapiekl te dziewczę ten krusiec lecz won delikatnie poczuła ,po minucie dziewczę musiało drugi raz lewatywę zrobić bo sie zesrało ze szczęścia , mnie obyło sie bez łezki bo na pogrzebach tez nie płacze i nie zapiekl wcale , spływu nie czuć wcale odziwo , po 5 minutach wygnawszy te dziewczę z okupowanego wc na stacji paliw sam stolca złożywszy w ofierze zostawiłem , temat bardzo dobry , nie pochodził z krynicy a poplamione siedzenie to wspomnienie po dziewicy... Impreza impreza kapłan laski namierza .....[url=https://diecezja.zamojskolubaczowska.pl/][/url]
Szybkosc lotu 10 / 10
kontakt 10 / 10 ma chlop racje ze im mniej piszemy tym lepiej to nie kurwa RADIO MARYJA !
wyglad kruszywa 10 / 10
zapach kruszywa 5 / 10
Pakowanie 10 10
Speed 80 / eufo 20
Podsumowując cało kształt 3CMC PRIMA SORT TRANSPARENT oceniwszy na 9 / 10
PS. diabełek nie kusi na do rzutkę i to jest na +
zbudziwszy sie w Dąbrowie Górniczej ......ciag dalszy nastąpi w krótce
Ej co ja tu robię.....zamknij sie ciąg. ...
ospermionego dyngusa !