Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
01.04.2024, 18:44
Powiem tak;
JEST KURWA GRUBO
Kamyki twarde jak szatan, zapach delikatny, nie jebie klefem na kilometr, już przed spożyciem czuć że to co dostajemy jest produktem z górnej półki. Serio.
Przyjmowane ilosci;
Sniff: 100-150 mg
Oral: 200-300 mg
Per rectum: 500-1500mg (nie róbcie tego w domu )
Uważam, że każda z tych dawek była przesadzona i to solidnie bo nawet teraz po wyczyszczeniu resztek z worka gdzie było max 30mg siedzę wystrzelony od półtora godziny jakbym ojebał pół grama dobrej fety, no ale tak to jest gdy jesteś w cugu...
Sypiesz ile wlezie, a sytuacji nie poprawia fakt że temat jest iście kozacki a chęć na dorzucanie wzrasta wraz z przyjętą ilością. No nie do powstrzymania.
Stymulacja jest potężna, czuć również euforię ale profil działania typowo speedujący.
Klepie już od najmniejszych dawek.
Uważam, że można zaczynać już od 50mg i to i tak robi robotę.
SERIO, temat jest megamocny i bardzo wydajny.
Dzieki poczuciu tej euforii, nie jest taki nachalny jak pierwszy sort choć i tak czuć że siada na nas grubo.
Po wlewie 1500 to odcięło mnie całkowicie od świata, wlazłem kurwa na strych (chuj wie po co ) i siedziałem tam kurwa 5-6 godzin, sądząc po wyładowaniu latarki
Spodziewałem się że może być mocny ten sort ale nie myślałem że aż kurwa TAK
No w życiu nie testowałem tak mocnego klefa, kurwa nigdy.
I nie jest to pierdolenie dla samego pierdolenia czy podlizania się, ten zawodnik jest naprawdę mocnym skurczybykiem.
Zwały praktycznie nie uświadczyłem, trochę tam pogniotło drugiego dnia, ale to oo prostu przespałem i tyle.
Zero jakiegokolwiek strucia, zniżki humoru czy coś.
Może trochę spina mięśnie dzień po, ale jest to do opanowania.
I jeszcze jedno, to trzyma ze dwie godziny. Jebane dwie godziny solidnej stymulacji😎
Ocena obiektywna: 10/10
Ocena subiektywna: 9/10
Duże polecanko🤘
Żeby wam lepiej zobrazować na czym polega różnica miedzy tym ICE'em a resztą trójek;
To jest randomowe 3cmc:
To jest ICE:
😎
Maniek mógłbyś połączyć z poprzednim postem?
JEST KURWA GRUBO
Kamyki twarde jak szatan, zapach delikatny, nie jebie klefem na kilometr, już przed spożyciem czuć że to co dostajemy jest produktem z górnej półki. Serio.
Przyjmowane ilosci;
Sniff: 100-150 mg
Oral: 200-300 mg
Per rectum: 500-1500mg (nie róbcie tego w domu )
Uważam, że każda z tych dawek była przesadzona i to solidnie bo nawet teraz po wyczyszczeniu resztek z worka gdzie było max 30mg siedzę wystrzelony od półtora godziny jakbym ojebał pół grama dobrej fety, no ale tak to jest gdy jesteś w cugu...
Sypiesz ile wlezie, a sytuacji nie poprawia fakt że temat jest iście kozacki a chęć na dorzucanie wzrasta wraz z przyjętą ilością. No nie do powstrzymania.
Stymulacja jest potężna, czuć również euforię ale profil działania typowo speedujący.
Klepie już od najmniejszych dawek.
Uważam, że można zaczynać już od 50mg i to i tak robi robotę.
SERIO, temat jest megamocny i bardzo wydajny.
Dzieki poczuciu tej euforii, nie jest taki nachalny jak pierwszy sort choć i tak czuć że siada na nas grubo.
Po wlewie 1500 to odcięło mnie całkowicie od świata, wlazłem kurwa na strych (chuj wie po co ) i siedziałem tam kurwa 5-6 godzin, sądząc po wyładowaniu latarki
Spodziewałem się że może być mocny ten sort ale nie myślałem że aż kurwa TAK
No w życiu nie testowałem tak mocnego klefa, kurwa nigdy.
I nie jest to pierdolenie dla samego pierdolenia czy podlizania się, ten zawodnik jest naprawdę mocnym skurczybykiem.
Zwały praktycznie nie uświadczyłem, trochę tam pogniotło drugiego dnia, ale to oo prostu przespałem i tyle.
Zero jakiegokolwiek strucia, zniżki humoru czy coś.
Może trochę spina mięśnie dzień po, ale jest to do opanowania.
I jeszcze jedno, to trzyma ze dwie godziny. Jebane dwie godziny solidnej stymulacji😎
Ocena obiektywna: 10/10
Ocena subiektywna: 9/10
Duże polecanko🤘
Żeby wam lepiej zobrazować na czym polega różnica miedzy tym ICE'em a resztą trójek;
To jest randomowe 3cmc:
To jest ICE:
😎
Maniek mógłbyś połączyć z poprzednim postem?
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?