Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
POMOC - SZTYWNY MISZA
Jedynie co mam lekka prośbę, tutaj takie dogryzanie aktualnie lekko mnie wycofuje w pomocy miszy. Prosiłbym o jakiś czas bez najeżdżania itd. jeśli ktoś chce dowody to mogę dać bez problemu. Mogę zrobić grupę na telegramie gdzie wszystkie wpłaty od was i paragonu z kantoru czy jakieś rozliczenia bym dawał. Chciałbym pomóc miszy i tyle. Internet nie jest dla mnie ostatnio dobra rzeczą. Dziękuję z góry za pomoc i uszanowanie tego że jedynie chce pomóc.
Jak widać dlatego od dłuższego czasu nie ma mnie na forum. Gorsze czasy i dlatego. Serio odpuście tutaj przynajmniej te dogryzanie. Skupmy się na pomocy miszy i tyle. Informacje będę tutaj dawał normalnie jak coś się nowego dowiem, będzie to następny tydzień bo w tym już telefony wyczerpał. Mówił że w poniedziałek lub we wtorek zadzwoni wtedy dam więcej infa. Dziękuję jeszcze raz
Jak widać dlatego od dłuższego czasu nie ma mnie na forum. Gorsze czasy i dlatego. Serio odpuście tutaj przynajmniej te dogryzanie. Skupmy się na pomocy miszy i tyle. Informacje będę tutaj dawał normalnie jak coś się nowego dowiem, będzie to następny tydzień bo w tym już telefony wyczerpał. Mówił że w poniedziałek lub we wtorek zadzwoni wtedy dam więcej infa. Dziękuję jeszcze raz