Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
07.04.2024, 13:43
(05.04.2024, 20:17)kinia03x napisał(a): A to wybacz. Nie znam się jeszcze na nazewnictwie i pomyliłam się. Ale fakt faktem to niemożliwe żeby nie było zwały żadnej
Masz rację to niemożliwe.
Przecież napisałem PRAKTYCZNIE ŻADNEJ prócz spinania mięśni/wyginania - nazywaj to jak chcesz.
(05.04.2024, 23:43)yetow napisał(a): nic Ci nie zarzucam, po prostu biorę na twoje recenzje dużą poprawkę, tyle.
Ty nie bierz poprawek na moje opinie, tylko na mój organizm, który jest o wiele mocniejszy od zdecydowanej większości ćpunów o czym przekonałem się za każdym razem gdy imprezuję w gronie wiekszym niz ja sam.
Przepraszam, że mam czelność dbać o siebie 😎
(07.04.2024, 06:34)LooL99X napisał(a): Ice idzie bardziej w speeda czy eufo ?
A może jest to wyrównane
Czytać umie?
Jak umie, to niech kurwa kliknie stronę wstecz a znajdzie odpowiedzi bo są ich aż dwie.
A jak nie umie, to niech zapierdala nadrobić zaległości z pierwszej i drugiej klasy szkoły podstawowej, bo o ile mnie pamięć nie myli, to właśnie wtedy była nauka pisania i czytania.
Po poprzedniej balandze z Ice'm pozostała mi nieznana bliżej ilość (1-2gr) substancji przygotowanej w roztworze do per rectum.
Poszło na strzała, pizda cudowna😎🥰
Dzien po zabawie jedynie zniżka humoru.
Nadal podtrzymuję opinię, że sprzęt praktycznie bezzwałowy.
Jeszcze mała aktualizacja.
Po tym strzale doznałem cudownych wizuali - ptaszki, jaskółki, sikorki i wszystkie jakby cienie to były.
Ogarnęła mnie taka wewnętrzna euforia, takie wewnętrzne szczęście, że tak jak stałem - na waleta - wyjebałem na łąkę i kręciłem się tam w kółko
Libido wykurwione na maxa ale tak trochę inaczej niż np po hexenie, bardziej do wewnątrz niż na zewnątrz - jakkolwiek to brzmi.
A orgazm na tym to jest kurwa iście kosmiczny, nie wiem czy nie lepszy niż na mefedronie.
Co mi to zrobiło z jajcami to ulalala😎
Nie jestem w stanie dojść do tego jaka to była dawka, ale wiem jedno - była IDEALNA😻
Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale podbijam moje poprzednie noty
Ocena obiektywna 10/10
Ocena subiektywna 10/10
To po prostu wyczerpuje skalę 🤘
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?