Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Fentanylu ofiary na mazowszu, naćpany rycerz w Opolu i co ja o tym wszystkim myślę...
26.04.2024, 11:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.04.2024, 11:18 przez kot_kreskowy.)
hidden
Czytałem gdzieś, że ponoć tvn zrobił o tym reportaż, nie oglądam tv to nie wiem, nie odniosę się do tych informacji.
Wszystkie serwisy internetowe spojnie podają dane o 5 trupach.
Na razie mamy jakieś tam przypadki incydentalne można powiedzieć, w jednym tylko przypadku niesfornego fenta wogóle znaleźli, wiec o żadnym wiekszym napływie tej substancji nie ma mowy.
Pytanie skąd 110 gieta fentanylu u rycerza z Opola?
Może warto prześledzić czeską prasę?
Ciekawe co tam w temacie pepiczki piszą.
Na pewno temat będę śledził.
Czytałem gdzieś, że ponoć tvn zrobił o tym reportaż, nie oglądam tv to nie wiem, nie odniosę się do tych informacji.
Wszystkie serwisy internetowe spojnie podają dane o 5 trupach.
(26.04.2024, 07:46)kurvvisko napisał(a): Bosze, w moim 31letnim życiu doświadczyłem już tylu tych epidemii, że nic tylko położyć się i umierać.
Na razie mamy jakieś tam przypadki incydentalne można powiedzieć, w jednym tylko przypadku niesfornego fenta wogóle znaleźli, wiec o żadnym wiekszym napływie tej substancji nie ma mowy.
Pytanie skąd 110 gieta fentanylu u rycerza z Opola?
Może warto prześledzić czeską prasę?
Ciekawe co tam w temacie pepiczki piszą.
Na pewno temat będę śledził.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Wiadomości w tym wątku |
Fentanylu ofiary na mazowszu, naćpany rycerz w Opolu i co ja o tym wszystkim myślę... - przez kot_kreskowy - 26.04.2024, 05:02
RE: Fentanylu ofiary na mazowszu, naćpany rycerz w Opolu i co ja o tym wszystkim myślę... - przez kurvvisko - 26.04.2024, 07:46
RE: Fentanylu ofiary na mazowszu, naćpany rycerz w Opolu i co ja o tym wszystkim myślę... - przez duch - 26.04.2024, 08:19
RE: Fentanylu ofiary na mazowszu, naćpany rycerz w Opolu i co ja o tym wszystkim myślę... - przez hidden - 26.04.2024, 10:56
RE: Fentanylu ofiary na mazowszu, naćpany rycerz w Opolu i co ja o tym wszystkim myślę... - przez kot_kreskowy - 26.04.2024, 11:09
RE: Fentanylu ofiary na mazowszu, naćpany rycerz w Opolu i co ja o tym wszystkim myślę... - przez kurvvisko - 26.04.2024, 15:17
RE: Fentanylu ofiary na mazowszu, naćpany rycerz w Opolu i co ja o tym wszystkim myślę... - przez aleksander37 - 26.04.2024, 15:38
|