Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Mefedron - C11H15NO
29.04.2024, 06:35
(28.04.2024, 21:44)DopalSajko napisał(a): Także powtarzam, że dla mnie ketony to tylko bicie gruchy. Zażywam je tylko z tą myślą. W dragach chodzi o to, żeby była faza. A to, że ty sobie wkręcasz kreatywność po narkotyku do walenia konia to tylko pokazuje jak bardzo smutny jesteś bez niego.
Spust na ketonach jest przyjemniejszy niż na trzeźwo, tyle.
A w moim przypadku kreatywność istniej bez narkotyków. Stimy ją zabijają całkowicie.
Lukas1985
Jak ty nawet że zrozumieniem nie potrafisz czytać, a próbujesz w psychofarmakologię, głąbie kapuściany xD
Ćpam ponad dekadę, nie robię ciągów, wiem dokładnie co robię ,wszystko ciągle kopie tak samo bueno, opisuję dokładnie jak wygląda sytuacja, co i dlaczego, a łuki spod klatuwy mi próbuje jakieś swoje wyssane z pizdy historie wkręcać.
Rozpierdala mnie jak jakieś przygłupy swoje projekcje próbują uskuteczniać i nie rozumieją, że nie każdy jest sebixem walącym kreski z cipacza i jarającym bielunioblanty jak oni.
Gościu o czym ty pierodisz xD jak żeby mieć ambicje i motywacje musisz napierdalać mefedron z przeceny to faktycznie problem jest duży.
A tak serio: zbij konia kilka razy i wróć do moich wpisów to może zrozumiesz co pisałem zamiast dławić się swoimi urojeniami.
Nie chcę mi się produkować, zwłaszcza że Luks ładnie ci wyjaśnił, dlatego wyjaśnię ci to obrazkiem