Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Mefedron - C11H15NO
30.04.2024, 18:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.04.2024, 18:48 przez DopalSajko.)
(28.04.2024, 21:58)Lukas1985 napisał(a):I znowu jakieś projeckcje. Gdzie ja piszę coś o zbijaniu dopaminy? xDDDD
DopalSajko odstaw to co bierzesz lub dzieł na pół 😅
Jedna z funkcji dopaminy jest motywacja więc wyjaśnij mi jak może ja zabijać narkotyk który podnosi ja o kilkaset procent ?
Zresztą. Wg mnie jesteś kolejnym dzieciakiem który ma góra 20 lat i się musi pochwalić jak to coś dekadę. Wystarczy spojrzeć na sposób konstruowania zdań czy prowadzenia rozmowy. Skupiasz się na tym, ,aby komuś pojechać a nie wyjaśnić sedno problemu.
A wychodzi Ci to co najmniej miernie.
Na dodatek piszesz do postu LOBO przywołując mnie 😅
A najzabawniejsze, że wywalisz rozprawkę na pół strony a4 z której nic nie wynika i piszesz do mnie o ćpaniu mefedronu gdzie ja od kilku lat nic nie biorę 😅 I tak, miałem taki problem z dragami, że musiałem je brać, żeby funkcjonować, i tak jest to kłopot ale ja zrozumiałem w jakiej jestem czarnej du*ie a.Ty tego nie potrafisz zrobić 😉
Albo zacznij pisać normalnie albo mnie zablokuj, bo nie chce mi się prowadzić kolejnej rozmowy z 20 latkiem albo człowiekiem który rozumuje jak dziecko.
Dosłownie kilkukrotnie ci wyjaśniłem jak wygląda sprawa, a ty dalej próbujesz mi wcisnąć jakieś swoje urojenia nie mające ze mną nic wspólnego xDDD
DOSŁOWNIE wszystkie twoje wywody, od samego początku są bazowane na twojej nieumiejętności czytania ze zrozumieniem.
I to ty zacząłeś od "pojechania" czegoś, co nawet nie miało miejsca xD co za łeb
Piszę do postu lobo, za przywołuję ciebie, bo odpowiadam na twoje plucie w moją stronę, widzę, że i tutaj masz problemy ze zrozumieniem.
Napiszę tak żebyś zrozumiał:
Waliłem zbyt duze dawki żebyś być w stanie zwalić konia
Łapiesz?
One strawman argument after another wtf