Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pokrzywa - królowa ziół
12.05.2024, 09:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.05.2024, 09:53 przez kot_kreskowy.)
Nie gadam. Robię 😎
Pierwsze testowe parzenie pokrzywy zacząłem od zaparzenia samych liści.
Na ten moment nie posiadam wiedzy czy można parzyć wraz z łodygami.
Pojemność dzbanka to dwa kubki.
Ilość suszu widoczna na zdjęciu.
Nie słodziłem.
Po pięciu minutach parzenia mocno rzuca się w oczy kolor naparu, który jest tak intensywnie zielony, że aż wpada w brąz.
Widząc taki kolor spodziewałem się zapachu bardzo intensywnego - ziołowego, jest natomiast bardzo delikatny i słabo współgra z tym co widzą oczy.
Jak smakuje, zapytacie?
Łooooooo 🥰😋
Już pierwszy łyk powoduje istną eksplozję kubków smakowych, napar jest mega intensywny, pokrzywowy, delikatnie cierpki i bardzo ale to bardzo energetyczny, co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło 😲☺️
Może to zabrzmieć dziwnie, ale po pierwszym wypitym kubku doznałem 'ziołowej euforii' a ciało przeszedł dreszcz emocji. Energetyczny dreszcz.
Mamy zatem empiryczny rollercoaster 😎
Polecam fhoooy 😋
@"Lady Giwera"
Coś dla Ciebie 🤗
Zaparzyłem ponownie ten sam susz i dalej jest moc😋
Dodałem też łyżkę cukru ale... Ekhmmm...
Tylko bez cukru, SERIO
Cukier zabił całą magię pokrzywy.
Ignorancja 1000%
Tak jest! Nie pij tego pod żadnym pozorem, jeszcze spowoduje że wytrzeźwiejesz...
WINCYJ KLEFAAAAA
😢
UWAGA!
Napar jest faktycznie moczopędny, wypiłem 4 kubki i byłem już 3 razy siusiu.
Mało tego, to leczy kurwa ekspresowo...😲
Otóż od dwóch dni piecze mnie siusiak podczas sikania, poranny sik również bolesny;
Po wypiciu powyższej ilości naparu, trzeci sik w zasadzie bez pieczenia...🥰❤️❤️❤️
😎
Właśnie poleciał czwarty sik, kolor moczu krystalicznie czysty😲
Jak górski wodospad 😎
Pierwsze testowe parzenie pokrzywy zacząłem od zaparzenia samych liści.
Na ten moment nie posiadam wiedzy czy można parzyć wraz z łodygami.
Pojemność dzbanka to dwa kubki.
Ilość suszu widoczna na zdjęciu.
Nie słodziłem.
Po pięciu minutach parzenia mocno rzuca się w oczy kolor naparu, który jest tak intensywnie zielony, że aż wpada w brąz.
Widząc taki kolor spodziewałem się zapachu bardzo intensywnego - ziołowego, jest natomiast bardzo delikatny i słabo współgra z tym co widzą oczy.
Jak smakuje, zapytacie?
Łooooooo 🥰😋
Już pierwszy łyk powoduje istną eksplozję kubków smakowych, napar jest mega intensywny, pokrzywowy, delikatnie cierpki i bardzo ale to bardzo energetyczny, co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło 😲☺️
Może to zabrzmieć dziwnie, ale po pierwszym wypitym kubku doznałem 'ziołowej euforii' a ciało przeszedł dreszcz emocji. Energetyczny dreszcz.
Mamy zatem empiryczny rollercoaster 😎
Polecam fhoooy 😋
@"Lady Giwera"
Coś dla Ciebie 🤗
Zaparzyłem ponownie ten sam susz i dalej jest moc😋
Dodałem też łyżkę cukru ale... Ekhmmm...
Tylko bez cukru, SERIO
Cukier zabił całą magię pokrzywy.
(02.05.2024, 08:53)Lifeisbrutal napisał(a): O matko xD w życiu bym tego się nie napil. xD
Ignorancja 1000%
Tak jest! Nie pij tego pod żadnym pozorem, jeszcze spowoduje że wytrzeźwiejesz...
WINCYJ KLEFAAAAA
😢
UWAGA!
Napar jest faktycznie moczopędny, wypiłem 4 kubki i byłem już 3 razy siusiu.
Mało tego, to leczy kurwa ekspresowo...😲
Otóż od dwóch dni piecze mnie siusiak podczas sikania, poranny sik również bolesny;
Po wypiciu powyższej ilości naparu, trzeci sik w zasadzie bez pieczenia...🥰❤️❤️❤️
😎
Właśnie poleciał czwarty sik, kolor moczu krystalicznie czysty😲
Jak górski wodospad 😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?