Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu itp. - Legal-Dark-Buzz.net
15.05.2024, 11:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.05.2024, 11:49 przez Diabeuu666.)
ale jak tak mozna ? pczemu moja paka poszła do inngo miasta i na adres domowy kogos kurwa??? jak wyraznie podalem co gdzie i jak???
Gdzie to sie niby zmienia? wchodze w ustawienia i nie ma czegos takiwego?
musze nowe konto zalozyc i wyjasnic sytuacje z moja paczka
Dzwonic na poczte podac nr paczki i adres gdzie ona leci i ze to ona ma leciec do mnie? czy pierdolic to juz? i pisac do Vendora i opisac sytuacje?
I pisze mi ze mam mu podac nr zamowienia! Jak ja nie skladalem zadnego zamowienia! bo przeciez to byly sample i wszytsko odbywalo sie na Telegramie i jedyne co mi dal to kod do sledzenia paczki. ktory mu podalem i sam widzi ze nie zgadza sei z tym miastem ktore mu podawalem i nie da sie mu tego wtlumaczyc..... wtf
(11.05.2024, 18:24)Hoxed napisał(a): zmien se ustawienia tg na wiadomosci -> wszystko
Gdzie to sie niby zmienia? wchodze w ustawienia i nie ma czegos takiwego?
musze nowe konto zalozyc i wyjasnic sytuacje z moja paczka
Dzwonic na poczte podac nr paczki i adres gdzie ona leci i ze to ona ma leciec do mnie? czy pierdolic to juz? i pisac do Vendora i opisac sytuacje?
I pisze mi ze mam mu podac nr zamowienia! Jak ja nie skladalem zadnego zamowienia! bo przeciez to byly sample i wszytsko odbywalo sie na Telegramie i jedyne co mi dal to kod do sledzenia paczki. ktory mu podalem i sam widzi ze nie zgadza sei z tym miastem ktore mu podawalem i nie da sie mu tego wtlumaczyc..... wtf