Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie
16.05.2024, 12:04
Rzut cały czas ten sam, niczym się nie różni w działaniu, no może lekko. Ale było to spowodowane stanem testera.
Bombki robią BUM dosłownie i w przenośni. Nawet nie jest taki shot straszny do przełknięcia, jakbym miał porównywać do innych cmc to jest LAJCIK.
Sniff również wchodzi gładko, ale to bombki grają główną rolę w działaniu 4-CMC. Dawek nie będę tutaj podawać bo tolerke mam kosmiczną.
A NIE MAM ZAMIARU NIKOMU ZASZKODZIĆ
Trzymajcie bezpiecznych dawek bo mózg zaleje wam serotonina. XD
Pierwsze efekty czuć po 20min maksymalne osiągnięcie stanu 30min. Rozkręca się euforia a wraz z nią zabawa. Świat się kręci w koło i jest tam wesoło.
POLECAM!
Bombki robią BUM dosłownie i w przenośni. Nawet nie jest taki shot straszny do przełknięcia, jakbym miał porównywać do innych cmc to jest LAJCIK.
Sniff również wchodzi gładko, ale to bombki grają główną rolę w działaniu 4-CMC. Dawek nie będę tutaj podawać bo tolerke mam kosmiczną.
A NIE MAM ZAMIARU NIKOMU ZASZKODZIĆ
Trzymajcie bezpiecznych dawek bo mózg zaleje wam serotonina. XD
Pierwsze efekty czuć po 20min maksymalne osiągnięcie stanu 30min. Rozkręca się euforia a wraz z nią zabawa. Świat się kręci w koło i jest tam wesoło.
POLECAM!