19.05.2024, 00:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.05.2024, 00:28 przez DarkSonia.)
(18.05.2024, 22:48)Lukas1985 napisał(a): Ale masz tutaj temat o toksyczności i masz tam opisane mechanizmy toksyczności. Ja nigdzie nie napisałem, że cmc jest zdrowsze tylko, że na mefedron jest papier. I to dużo papierów.
To o czym Ty piszesz to ocena subiektywna na zasadzie - mi smakuje pomidor a Tobie ogórek, ja lubię kota a Ty psa.
Dla mnie od początku ważniejsze były kwestie obiektywne tj co obiektywnie jest lepsze / gorsze.
haha Lukas, ale to co dla mnie czy dla Ciebie będzie lepsze to nie papier, czy badania a właśnie ocena subiektywna moja czy mojego środowiska.
biore kreskę mefedronu, za jakiś czas klefedronu po odp przerwie i wiem co bardziej wolę ja i moje ciało czy cały organizm.
tu wielkiej filozofii nie ma co dla kogo jest lepsze, każdy niech ma prawo wyboru
a jak sobie ktoś będzie chciał poczytać o toksyczności danego narkotyku odwiedzi odp dział tu na forum lub poczyta o tym gdziekolwiek.
tu jest temat o mefedronie od rc-Black . Jest w porządku. Ja z pewnością zamówię nieraz.
nie o toksyczności ogólnej tego narkotyku. Jak Ci po tym sorcie źle po prostu nie zamawiaj, albo kup coś lżejszego skoro uważasz, że mefedron jest taki ..be