Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
19.05.2024, 21:13
Szczerze - po 2010 szukałem czegoś takiego latami i nic nie dawało tego poziomu satysfakcji. Najlepiej wspominam rzut od osiedlowego dystrybutora z 2011, to była końcówka dobrego, orgazm w czystej postaci. To było ciekawe bo towar trzeba było trzymać w zamrażarce, w temp 20 stopni zamieniał się w brunatną niereaktywną maź - do dzisiaj nie wiem co tam siedziało ale było najlepsze. Potem wszystkie moje doświadczenia z lokalną dystrybucją to była lipa. Po latach najbardziej przypadł mi 3cmc od Esco. Teraz czekam na sorcik aktualnego rzutu od Esco, ale wiem że dobrze to już było. Za tamto dał bym się pokroić. Chociaż kto wie, może się pozytywnie zaskoczę. Będzie to pewnie coś skrobnę. A jako że się rozgadałem to powiem jeszcze tylko, że tych różnych internetowych dystrybutorów przerobiłem przez te lata na pęczki, i co by nie mówić, nie ma takiego drugiego tak konkretnego, solidnego i profesjonalnego jak Esco - i mówię zupełnie szczerze, nawet stary Kołek się chowa.