Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Mefedron - C11H15NO
(20.05.2024, 18:47)LOBO napisał(a): To stad z forum...wiec takie pisanie, ze trzeba do Pragi jechac, aby dobrego mefa zdobyc i miec kontakty...ja Prage mam 15 metrow pieszo od mej willi z basenem- w paczkowozie...i ma napisane Praga, nawet jak sie przymruzy oczy to widac most Karola no proszem ja Ciebie;-D
Chce Ci uswiadomic iz dokladnie takie same w wygladzie sorty i jakosci jak nie lepsze, sa tuz pod nosem, nie tzreba u "tulipanow" miec kontakty i tam jezdzic czy zmawiać, i takie pindolenie...ze tam jest "el dorado" i tzreba tam jechac , a tu jest jakas lepianka czu cuś i jak na polske to calkiem dobry sort akurat Blacka jest dobry ale...sa/byly tu lepsze jakosciowo pod rozna postacia wygladajace , No otoz nie...dlatego tez nie uwazam aby chopokom stad brakowalo luuzuuu... kumajeta
edt: "a skoro zmiana sklepu robi az taką różnicę teoria z przepalonymi receptorami troche idzie w odstawkę" osz kierwa...ja na tym zakoncze Naszą przemila subtelna konwersacje...
1. JA biorę z pragi bo mam do niej godz drogi, twoje sarkazmy nie robia na mnie wrazenia
2. Nie napisałam ,że w pl nie ma tak dobrych, po prostu innych nie jadłam w pl niz od blacka, zwl kiedy czytalam recki innego vendora z tego forum gdzie byl sam speed , zajrzyj masz to na tacy, to tez wina receptorow testujacych a gdy biora od blacka ci sami userzy to co po leczeniu sa czy jak? nierozumiem jadlam w de, w nl, ale ten czeski mnie zaskoczyl i zaskakuje za każdym razem jak jestem w Pradze i dzielę się tym na forum nic więcej
3. nie wiem co mi próbujesz udowodnic przeciez ja w zadnym poscie nie pisze ze tolerka nie jest wazna, odpoczynek, suplementacja itd wrecz podkreslam ze jest to wl wazne.
4. nadal mi nikt rozsadnie nie wytlumaczyl skad ta roznica w dzialaniu, daje to jako przyklad. wpierw sprobuj a potem powiedz ze sie mylę.
edt: "a skoro zmiana sklepu robi az taką różnicę teoria z przepalonymi receptorami troche idzie w odstawkę" osz kierwa...ja na tym zakoncze Naszą przemila subtelna konwersacje...
przecież to przykład z tego forum haha
5 nie twierdze ze brakuje komus luzu raczej jak zaczyna ktos bezpodstawnie wjezdzac na innych tylko dlatego ze nie popieraja jakis badan czy większości ludzi ktorrym z lenistwa nie chce sie klapek z oczy zdjac, to reaguje. a Ty LOBO wez pod uwage ze piszesz w większości do osób mocno uzależnionych
a te slowa "ale nawet tak prostej i logicznej kurwa rzeczy te karykatury mozgowiny, nie potrafia zrozumiec."
raczej oznaczają brak luzu, więc wyluzuj, zmniejsz dawkę i ogarnij sobie coś dobrego, ale nie obrazaj tu nikogo bo serio jest to niepotrzebne.
kurcze lubię to forum, moze za tydzień znowu pojadę pozwiedzać haha