Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Mefedron - C11H15NO
(21.05.2024, 12:29)Lukas1985 napisał(a): Nooo yyyy tak. A gdzie ja Ci napisałem, że każdy sort jest ok ? Nadal nie rozumiesz. My tutaj rozmawiamy o mefedronie. O dobrym czystym mefedronie, każdy dobry czysty mefedron działa tak samo, dla tej substancji nie ma znaczenia czy mamy 2000 rok czy 2010 czy 2024.
jak masz daremny sort, o którym piszesz powyżej to subiektywne odczucia zwalisz na zajazd receptorów, tudzież tolerkę czy może właśnie na temat?
(21.05.2024, 12:29)Lukas1985 napisał(a): Nooo yyyy tak. A gdzie ja Ci napisałem, że każdy sort jest ok ? Nadal nie rozumiesz. My tutaj rozmawiamy o mefedronie. O dobrym czystym mefedronie, każdy dobry czysty mefedron działa tak samo, dla tej substancji nie ma znaczenia czy mamy 2000 rok czy 2010 czy 2024.magia jest ja lubię wiele środków, ale jak trafisz na daremny temat to magia znika.
Całość tej dyskusji zanyka się w tym, że niektórzy mówią, że jedyny i prawdziwy mefedron był w ryżu w 2009-10roku co jest bzdurą. Taką samą bzdurą jest bajdurzenie o tej całej magii itd.
Jasne idzie trafić słaby sort nikt i nigdzie tego nie zanegował ale nie o tym jest rozmowa.
Ja na mefedron nie narzekam, bardziej piszę tu o ludziach, którzy wl. może mają dojście do kiepskiego tematu, a winę zwalają - czy chociażby ty wmawiasz im, że z góry to ich wina,że są starzy, mają przeorane receptory, głowy i tolerki. Weź po uwagę ,że może im brakować po prostu dojścia lub chęci na zmianę dostawcy i dop po spróbowaniu kilku źródeł powiedziała bym komuś , że to z nim coś nie tak a nie z sortem.
a co do postaci kryształów to ponoć to kwestia tylko syntezy czy tam krystalizacji uściślając , tylko czemu nikt tych pięknych kryształów ryżowych nie ma w ofercie.?