Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
A-PVP 14dni ciągu - PIEKŁO
23.05.2024, 08:37
Wyszedłem z detoxie po 2tyg. I wróciłem do domu i waliłem dalej alfę.
Wtedy nie wiedziałem nawet jeszcze co to jest benzo hehe więc te wszystkie loty to bez benzo i potem musiałem po prostu naturalnie przetrwać.
A jak Ja to robię? Nie wiem. Taki mam organizm widocznie i taka zahartowaną już psychikę, że takie akcje mnie już nie zrażają żeby przestać walić alfę np.
Zresztą takich akcji już nie mam i nie zamierzam mieć hehe.
To są tripy z czasów jak A-PVP było legal jeszcze.
Teraz też wale duże dawki MDPHP, A-PVP ale nie wiem czemu ale nie mam takich lot już. Moze przekroczyłem jakaś granicę hehe.
Spokojnie..najgorszy Trip zostawiam na koniec i wrzucę tutaj też.
Mam z Salvi Divinorum też zajebiste. Też wrzucę. Ale widzę że zainteresowanie ogólnie jest małe tematem tripów.
Pozdro 🤘🏻
Wtedy nie wiedziałem nawet jeszcze co to jest benzo hehe więc te wszystkie loty to bez benzo i potem musiałem po prostu naturalnie przetrwać.
A jak Ja to robię? Nie wiem. Taki mam organizm widocznie i taka zahartowaną już psychikę, że takie akcje mnie już nie zrażają żeby przestać walić alfę np.
Zresztą takich akcji już nie mam i nie zamierzam mieć hehe.
To są tripy z czasów jak A-PVP było legal jeszcze.
Teraz też wale duże dawki MDPHP, A-PVP ale nie wiem czemu ale nie mam takich lot już. Moze przekroczyłem jakaś granicę hehe.
Spokojnie..najgorszy Trip zostawiam na koniec i wrzucę tutaj też.
Mam z Salvi Divinorum też zajebiste. Też wrzucę. Ale widzę że zainteresowanie ogólnie jest małe tematem tripów.
Pozdro 🤘🏻