Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
31.05.2024, 14:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.05.2024, 14:58 przez kot_kreskowy.)
Dobry dzień 🤗
Dobra, powiem tak, jest naprawdę dobrze.
Po tym co ostatnio wpierdoliłem w weekend (10nep/10klefa/10panam) to spodziewałem się bardziej pierdnięcia komara, tym bardziej po dwóch dniach odpoczynku a tu nie dość że porobiło to jeszcze był to prawdopodobnie najdłużej klepiacy mef jaki jadłem kiedykolwiek.
Serio! 😁
Worek 5gr zrobiłem na 5 strzałów, laga 200 + bomba gramowa urobiła mnie na dobre dwie godziny.
Nie wiem skąd i z jakich zasobów serotoniny brał tą euforię ale działał świetnie. Trochę ta euforia była taka jakby 'przyblokowana' bo ewidentnie chciało mnie rozpłynąć i spluszować tak jak to działa mef, ale i tak było pięknie.
Później wszystko już szło per rectum co dało najsilniejsze doznania - petarda.
Całość przestała klepać po ok 20godzinach gdy juz położyłem się do wyra a peek calego worka to jakieś 10h.
No trzeba tego zamówić, porządnie wytrzeźwieć i na czysty organizm zajebać.
Wtedy dopiero bedzie💥🔥😎
Jest kocór.
O takie sorty mefa nic nie robiłem 🤗
Rewelacja.
Dzięki Escobar 🙋
Zdjęcia w poście wyżej.
I jeszcze jedno,
A co do zwały, to jej po prostu nie uświadczyłem.
SZTOS 🤗
Dobra, powiem tak, jest naprawdę dobrze.
Po tym co ostatnio wpierdoliłem w weekend (10nep/10klefa/10panam) to spodziewałem się bardziej pierdnięcia komara, tym bardziej po dwóch dniach odpoczynku a tu nie dość że porobiło to jeszcze był to prawdopodobnie najdłużej klepiacy mef jaki jadłem kiedykolwiek.
Serio! 😁
Worek 5gr zrobiłem na 5 strzałów, laga 200 + bomba gramowa urobiła mnie na dobre dwie godziny.
Nie wiem skąd i z jakich zasobów serotoniny brał tą euforię ale działał świetnie. Trochę ta euforia była taka jakby 'przyblokowana' bo ewidentnie chciało mnie rozpłynąć i spluszować tak jak to działa mef, ale i tak było pięknie.
Później wszystko już szło per rectum co dało najsilniejsze doznania - petarda.
Całość przestała klepać po ok 20godzinach gdy juz położyłem się do wyra a peek calego worka to jakieś 10h.
No trzeba tego zamówić, porządnie wytrzeźwieć i na czysty organizm zajebać.
Wtedy dopiero bedzie💥🔥😎
Jest kocór.
O takie sorty mefa nic nie robiłem 🤗
Rewelacja.
Dzięki Escobar 🙋
Zdjęcia w poście wyżej.
I jeszcze jedno,
A co do zwały, to jej po prostu nie uświadczyłem.
SZTOS 🤗
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?