Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Oczyszczanie amfetaminy
31.05.2024, 22:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.05.2024, 22:51 przez SzaszekMajster.)
Dobry wieczór moi kochani. Jako że miałem kilkadziesiąt gram wolnego futerku to postanowiłem się trochę pobawić i nie wiem czy czegoś nie spierdoliłem. Do słoika wsypałem rozdrobniony i suchy temat, dolałem acetonu bez żadnych dodatków, dobrze wymieszałem i przepuściłem przez filter do kawy. Acetonu się pozbyłem a temacik ponownie rozdrobniłem i osuszyłem na kartce, tak żeby aceton odparował. Następnie ponownie wsypałem to białe do słoika dolałem wody i mocno wymiesziałem, kolejny raz przesączyłem przez filtr kawowy i została mi spora biała gruda w smaku kwaśna a co przeleciało przez filter wydaje się bardziej gorzkie. Pytanie co dalej, skoro amfetamina rozpuszcza się w wodzie to znaczy że w słoiczku jest prawilny towar a w filtrze pozostał jakiś wypełniacz który się nie rozpuścił? Jak ten płyn zamienic w postać tradycyjną, może jakiś chemik się wypowie co spierdoliłem i co dalej z tym zrobić?
[edit] zrobiłem research i jak dostałeś kwaśnego władka to prawdopodobnie zostałeś wyruchany na węglan sodu. Jak tak można kochani, ja zawsze staram się dać jak najczystszy produkt bo wtedy klient wraca. Polecam co poniektórym pomyśleć o tym samym.
[edit] zrobiłem research i jak dostałeś kwaśnego władka to prawdopodobnie zostałeś wyruchany na węglan sodu. Jak tak można kochani, ja zawsze staram się dać jak najczystszy produkt bo wtedy klient wraca. Polecam co poniektórym pomyśleć o tym samym.