Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zolpidem (Nasen, Zolpic, Polsen)
06.06.2024, 01:14
Tylko sniff. Co prawda jedna tabletka 10mg robi dużą krechę ale to nie jest chlor. Jak ja se zasse tak z 60mg to tak fajnie się żyje, tyle że moralniak na drugi dzień. Dlatego kilka (tak, kilka, kilka 😅) opak. zostało usunięte ze środowiska.
Nie wiem, jak niektórych może to uśpić po stimie xD
Oczywiście, jako krótka terapia, doraźna bezsenności - super. Krótko działa, szybko wchodzi.
Od. Hshs, może grudnia 23r? Jak używam usuwam wcześniej każdy komunikator. Ale halucynacji czy coś, hmm może miałem z opowiadań. Tak to nie pamiętam
Kura zjadłem nosem teraz tak nie wiem tabletki jakieś zolpi chyba
Tam blister całą i do tego rolki i nepik kurwa majtan duchowy super klasa kochani
Substancja tak, kochani moi nieprzewidywalna że jak bierzecie to MOMENT KŁAŚĆ SIĘ ZAMYKAĆ ŚLEPIA JAK NIE DZIAŁA TO NIE ŁAZIĆ TYLKO JEŚĆ JESZCZE Z 3 ALE NIE WSTAWAĆ BO BĘDZIE MORALNIAK
Ja tak wstałem i co? Głupoty gadać to każdy może. Uwaga na to zolpi żeby przykładowo
Nie zjebać sobie czegoś ważnego
Nie wiem, jak niektórych może to uśpić po stimie xD
Oczywiście, jako krótka terapia, doraźna bezsenności - super. Krótko działa, szybko wchodzi.
Od. Hshs, może grudnia 23r? Jak używam usuwam wcześniej każdy komunikator. Ale halucynacji czy coś, hmm może miałem z opowiadań. Tak to nie pamiętam
Kura zjadłem nosem teraz tak nie wiem tabletki jakieś zolpi chyba
Tam blister całą i do tego rolki i nepik kurwa majtan duchowy super klasa kochani
Substancja tak, kochani moi nieprzewidywalna że jak bierzecie to MOMENT KŁAŚĆ SIĘ ZAMYKAĆ ŚLEPIA JAK NIE DZIAŁA TO NIE ŁAZIĆ TYLKO JEŚĆ JESZCZE Z 3 ALE NIE WSTAWAĆ BO BĘDZIE MORALNIAK
Ja tak wstałem i co? Głupoty gadać to każdy może. Uwaga na to zolpi żeby przykładowo
Nie zjebać sobie czegoś ważnego