Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dzień dobry,.
09.06.2024, 00:54
Hej. tu Danny.
Dzień dobnry.
Ogólnie to spierdoliłem z dopka, mam nadzieje, że fajnie się tu zadomowie.
Czemu spierdoliłem, bo napisałem opiniie o chemcentrum która była neutrala bo było opóźnienie tygodniowe i w samplu mimo zamówienia w weekend i czekania ponad tydzien na pake dostalenm jedną pigułę w samplu a prosiłem o coś innego. Zwróciłem też uwagę, że podnieśli minimalną cene na 500cbn i np. dwóch pak klonów sobie teraz nie zamówie, musze coś jeszcze dokupić
Jak sobie życzycie mogę wkleić ich odpowiedź któram jest arogancka w stylu "możemy sobie na to pozwolić bo mamy klientów, jak Ci nie pasuje to wypad do innyc sklepów"
Odipsałem im jeszcze "czyli co, piszemy tylko dobre opinie, neturalnych albo złych nie można? To po huj jest ten temat "opinie o chemcentrum.nl" Na sanda można pisać złe opinnie i żadna ""ekipa sandheavens" nie blokuje postów, czyli co Sergiusz to To Twój sklep" .
Sergiusz - wiem, że to przeczytasz. Pierdol się i nażryj się tymi pieniędzmi.
Oczywiscie skasowane wszystko.
ps. Była jebana afera z Esco, szczerze to boje siię zamawiać po tym od tego vendora ale macie w partnerach naprawdę zjebistą ofertę.
I miło Was poznać!! Na dopku mialem kilka kont, pamiętam jeszcze jak Beeniepatu się udzielał na czopku .
Dzień dobnry.
Ogólnie to spierdoliłem z dopka, mam nadzieje, że fajnie się tu zadomowie.
Czemu spierdoliłem, bo napisałem opiniie o chemcentrum która była neutrala bo było opóźnienie tygodniowe i w samplu mimo zamówienia w weekend i czekania ponad tydzien na pake dostalenm jedną pigułę w samplu a prosiłem o coś innego. Zwróciłem też uwagę, że podnieśli minimalną cene na 500cbn i np. dwóch pak klonów sobie teraz nie zamówie, musze coś jeszcze dokupić
Jak sobie życzycie mogę wkleić ich odpowiedź któram jest arogancka w stylu "możemy sobie na to pozwolić bo mamy klientów, jak Ci nie pasuje to wypad do innyc sklepów"
Odipsałem im jeszcze "czyli co, piszemy tylko dobre opinie, neturalnych albo złych nie można? To po huj jest ten temat "opinie o chemcentrum.nl" Na sanda można pisać złe opinnie i żadna ""ekipa sandheavens" nie blokuje postów, czyli co Sergiusz to To Twój sklep" .
Sergiusz - wiem, że to przeczytasz. Pierdol się i nażryj się tymi pieniędzmi.
Oczywiscie skasowane wszystko.
ps. Była jebana afera z Esco, szczerze to boje siię zamawiać po tym od tego vendora ale macie w partnerach naprawdę zjebistą ofertę.
I miło Was poznać!! Na dopku mialem kilka kont, pamiętam jeszcze jak Beeniepatu się udzielał na czopku .
Wiadomości w tym wątku |
Dzień dobry,. - przez DannyDeVito - 09.06.2024, 00:54
RE: Dzień dobry,. - przez frogbullshop - 10.06.2024, 23:27
RE: Dzień dobry,. - przez sebekx9 - 10.06.2024, 23:58
RE: Dzień dobry,. - przez horsii - 11.06.2024, 01:09
RE: Dzień dobry,. - przez DannyDeVito - 11.06.2024, 02:32
RE: Dzień dobry,. - przez Diabeuu666 - 12.06.2024, 06:41
RE: Dzień dobry,. - przez DannyDeVito - 13.06.2024, 12:01
RE: Dzień dobry,. - przez frogbullshop - 18.06.2024, 22:53
RE: Dzień dobry,. - przez DannyDeVito - 20.06.2024, 13:45
RE: Dzień dobry,. - przez kej9 - 18.06.2024, 20:14
RE: Dzień dobry,. - przez kot_kreskowy - 18.06.2024, 21:15