Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
hap*yg*y.nl
10.06.2024, 09:32
Dostałem od predatora namiar na ten sklep jaK napisałem prośbę o założenie konta w ich sklepie. Dostałem info zwrotne, że nie założą mi konta w sklepie bo "serwer im padł" chociaż strona do logowania w sieci Tor się pokazuje.... . Skierowali mnie do sklepu wskazanego w temacie i, że to ich nowa marka.
Jak dla mnie to kopia Kasyna. Strona widać, że zbudowana na tym samym frameworku, oferta z tego co patrzyłem identyczyna. Zdjęcia pillsów bromozolamu i fliubromozepamu identyczne jak pillsy które brałem z kasyna.
Jak dla mnie to chyba chcą się wymiksować z kasyna i przejść na nową markę, ze względu na raporty odnośnie kasyna, że paczki ludziom zatrzymują od nich na granicy.
Jak dla mnie to kopia Kasyna. Strona widać, że zbudowana na tym samym frameworku, oferta z tego co patrzyłem identyczyna. Zdjęcia pillsów bromozolamu i fliubromozepamu identyczne jak pillsy które brałem z kasyna.
Jak dla mnie to chyba chcą się wymiksować z kasyna i przejść na nową markę, ze względu na raporty odnośnie kasyna, że paczki ludziom zatrzymują od nich na granicy.
Wiadomości w tym wątku |
hap*yg*y.nl - przez DannyDeVito - 10.06.2024, 09:32
RE: hap*yg*y.nl - przez horsii - 10.06.2024, 10:53
RE: hap*yg*y.nl - przez DannyDeVito - 10.06.2024, 12:37
RE: hap*yg*y.nl - przez kinia03x - 10.06.2024, 13:17
|