Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
26.06.2024, 07:24
Ja Ci niestety nie napiszę bo nie miałem okazji próbować tego legendarnego mefedronu gdy się ukazał i był legal.... Czemu? Nie wiem 🤷🏻 kupowałem pentka, 3mmc, alfę i chyba alfa mnie zabrała w swoje szpony hehe
A co do tego mefedronu to jest ogień. Nie ma takiego jebniecia jak trójka ale jest bardziej cywilizowany, miły, dłuższe działanie, jedyna substancja po której nawet moja dziewczyna nie wie że coś brałem. Po prostu człowiek zachowuje się tak naturalnie bez spiny, bez schiz itp ale w głowie mmmm coś pięknego.
Pewnie jakbym załadował dużo większą ilość to by było już widać. Ale Tutaj serio mi fajki 200-300mg wystarczały w zupełności
!!!!! Proszę nie sugerować się moim dawkowaniem !!!!
Może uda się spróbować drugiego rzutu. Oby. Bo pierwszy tak szybko znikł, że nawet nie wiem kiedy 🤘🏻😁🤘🏻
Pozdrawiam ćpunki, ćpuneczki.
Ps. Sorry za takie rozpiski długie ale lecę własnie na 3cmc Bandit z konkursu od Escobar 👌🏼 dzięki Pablo raz jeszcze..sort jest wyśmienity.
Linka 300mg bandit i jest mega. Sorry za mały off top 😈
A co do tego mefedronu to jest ogień. Nie ma takiego jebniecia jak trójka ale jest bardziej cywilizowany, miły, dłuższe działanie, jedyna substancja po której nawet moja dziewczyna nie wie że coś brałem. Po prostu człowiek zachowuje się tak naturalnie bez spiny, bez schiz itp ale w głowie mmmm coś pięknego.
Pewnie jakbym załadował dużo większą ilość to by było już widać. Ale Tutaj serio mi fajki 200-300mg wystarczały w zupełności
!!!!! Proszę nie sugerować się moim dawkowaniem !!!!
Może uda się spróbować drugiego rzutu. Oby. Bo pierwszy tak szybko znikł, że nawet nie wiem kiedy 🤘🏻😁🤘🏻
Pozdrawiam ćpunki, ćpuneczki.
Ps. Sorry za takie rozpiski długie ale lecę własnie na 3cmc Bandit z konkursu od Escobar 👌🏼 dzięki Pablo raz jeszcze..sort jest wyśmienity.
Linka 300mg bandit i jest mega. Sorry za mały off top 😈