Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Szydi wita ponownie
Haahhahaha kurwa jazda !
Kanny to ja mam odzajebania i mogę mieć jej wkurwe za grosze mój brat flight dalej leci z tematem , a po takiej cenie co ja miałem u niego nawet 1g to nawet vendory nie miały kupując kilogramy haha. A odjebalo się to że za dużo alko i poleciała glowa. Ale nie pamiętam z tego dnia nic. Tak to ja słynny szyderca bez serca, zapytaj horsii lub @pudzilla jakie smakołyki były na stanie brak alfy dla szczurów jedynie. Kanny to ja mogę tone mieć jeśli flight tyle zrobi , a ja będę potrzebował tyle kupić ps. 12 old + to ja robie dill na tym syfie co wy bierzecie i używacie hehe. LOBO , WEZ NIE ĆPAJ TYLE ALBO WRÓĆ DO SZKOLY BO TRZEBA ZA DUŻO MYŚLEĆ CO TY TAM WYPISUJESZ.
Maniek kiedy będę mógł odzyskać konto mordo ??? Bo pisanie z nowego konta jest męczonce
Szyderca potrafi zrobić z 500ziko 20+ k xd tylko trzeba umieć myśleć hehe pozdrawiam i obyś nie tracił więcej hajsu, bo znam te sytuacje. @"PUDZILLA" wie jak to się robi bo kiedyś mu o tym pisałem hehe
kot_kreskowy mordo wiesz czemu nie przychodzi mi hasło jak chce odzyskać konto ??? Email z tutanota. Szyderca here
(27.06.2024, 21:41)LOBO napisał(a): horsii wiesz znalem kiedys takiego jednego jegomsocia, co byl nadwyraz cool, jak brat ktorego nigdy nie mailes albo chcialbys aby Twoj byl taki;-)...moglbys isc za nim w fire'jora..i teraz bys splonal w meczarniach...po chujoze i na co ;-) atkze znajac historyje...spokojnie z osadami ostaecznymi ;-D
Tylko "neiomylny" 'buk' i szemrame jury, tam niby wyzej czy w piwnicy nizej zalanej ze szczurami... bedą sadzic czy mial talenta ;-)
Epsiakos No wiesz, to ze Ty masz wtyki i kontakta..to nei znaczy, iz zwykly mietek spod kiepa...ma ten sam status i prioryteta u myster V, jak Pan oficerze
edt: ...a odnośnie do kontaktu z
Edit: Piaf... Szydi, a to Tys jest ten słynny szyderca!!??? a to nigdy o Tobie nie slyszalem ..ale z tego co piszesz.i jak to robisz...to widze, iz ta kanna to raczyj idealnei jakby Ci sie skonczyla, bo widze iz grubo mailes i amsz chyba kolego drogi for real 12+ old bez lipy ...a coz atm sei odjebalo jak mzoesz w skrocie pwoiedziec ;-)
Kanny to ja mam odzajebania i mogę mieć jej wkurwe za grosze mój brat flight dalej leci z tematem , a po takiej cenie co ja miałem u niego nawet 1g to nawet vendory nie miały kupując kilogramy haha. A odjebalo się to że za dużo alko i poleciała glowa. Ale nie pamiętam z tego dnia nic. Tak to ja słynny szyderca bez serca, zapytaj horsii lub @pudzilla jakie smakołyki były na stanie brak alfy dla szczurów jedynie. Kanny to ja mogę tone mieć jeśli flight tyle zrobi , a ja będę potrzebował tyle kupić ps. 12 old + to ja robie dill na tym syfie co wy bierzecie i używacie hehe. LOBO , WEZ NIE ĆPAJ TYLE ALBO WRÓĆ DO SZKOLY BO TRZEBA ZA DUŻO MYŚLEĆ CO TY TAM WYPISUJESZ.
Maniek kiedy będę mógł odzyskać konto mordo ??? Bo pisanie z nowego konta jest męczonce
(28.06.2024, 13:36)Powerpolish napisał(a): Mordo identycznie, jakbym czytał o swojej sytuacji i ta sama kasa nawet. Wkald to jedno, a to ile można było z tego zarobić i klientów zjebało to drugie. Z takiego wkładu 2 tys u siebie robie minium 3 razy tyle z tego, więc z tych 5 tych mógłbyc 20 tys, które poszlo się jebac i praktycznie bez szans na odrobienie
Szyderca potrafi zrobić z 500ziko 20+ k xd tylko trzeba umieć myśleć hehe pozdrawiam i obyś nie tracił więcej hajsu, bo znam te sytuacje. @"PUDZILLA" wie jak to się robi bo kiedyś mu o tym pisałem hehe
kot_kreskowy mordo wiesz czemu nie przychodzi mi hasło jak chce odzyskać konto ??? Email z tutanota. Szyderca here