Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Szydi wita ponownie
(28.06.2024, 21:54)Maniek napisał(a): Przeczytaj co napisałem wyżej... Podaj tutaj w tym wątku jakiegoś e-maila to dostaniesz nowe hasło.
******@ Maniek nie widziałem posta mordo
(27.06.2024, 22:55)Maniek napisał(a): Szydi Odpisałem Ci w wątku "aktualne usterki" żebyś spróbował z innego e-maila, np. protona, bo z tutanota czasem jest jakiś problem. Ewentualnie podaj tutaj jakiegoś e-maila zrobionego na szybko to Ci podeślę nowe hasło.
Prosiłbym również, żebyś nie spamował w dziale vendora przepraszając innego użytkownika za jakieś niewyrównane rachunki oraz pytając gdzie dostać alfę czy itd. bo są inne odpowiednie wątki do zadawania tego typu pytań, np. "Gdzie teraz na zakupy".
To nie chodziło o jakieś rachunki mordo, tylko o to że chciałbym mu coś ogarnol, a mi się w życiu pojebało trochę i nie miałem kontaktu z nim żadnego, a akurat mi się przypomniało jak zobaczyłem post jego
(23.06.2024, 12:24)Czeslawo napisał(a): No siemson, walcz o odzyskanie konta ( Szyderca )
Siema siema
(20.06.2024, 22:05)kot_kreskowy napisał(a): Szyderca, to Ty?
Co tam się odjebało?
Witaj bracie 😎
Siema mordo tak to ja hehe odjebalo się strasznie za dużo vodki i glowa spadła, narazie podejrzany jestem chuj wie co będzie dalej. Adwokat mówi że jak przybija mi to od 2-12lat mi grozi.
(23.06.2024, 10:46)Artek007 napisał(a): Siemano a co to jakaś przerwa dłuższą była ?
A kto pyta ?