Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kolejne zatrzymanie i areszt w śledztwie dotyczącym zorganizowanej grupy przestępczej
30.06.2024, 08:12
Lukas1985 i tak już wiele osób bez żadnych informacji poza tym że "brak odpowiedzi od paru dni" zdążyło orzec kto wyjebał kto nie wyjebał, kto wpadł kto nie wpadł, opowiedzieli się za stroną bardziej lubianego przez nich vendora, zdążyli wymyśleć nawet pare nowych obelg, nie widziałeś chyba niektórych postów dodanych w ostatnich dniach? Jak to któryś z pechowej dwójki (a wydaje mi się, że jest na to spora szansa), to mimo że pieniędzy wtopionych to raczej nikomu nie wynagrodzi, to myślę że lepiej jak jest więcej informacji. Przecież jeden tutaj to już (z nudów chyba kurwa) wysnuł teorię że black i duch to jedna i ta sama osoba. xD
Poza tym jak nie ja to Epsiakos by to wrzucił, na to wychodzi. A jak nie on to pewnie ktoś inny prędzej czy później, może niekoniecznie dlatego ze to po prostu "news branżowy" ale dlatego ze jak jest akcja typu "vendor znika" to ludzie zaraz zaczynają szukać wiadomości tego typu.
Mglus808 Nie potrafię stwierdzić czy to żart, czy nie, to o premierze mówiącym o duch.store xD W sensie jeśli mówił, to przecież nie chodziło na 99% o sklep duch tylko o jakiegoś zwykłego dila, przecież teraz jest nagonka na fentanyl. Ja rozumiem że mamy premiera takiego jakiego mamy, ale no bez przesady...
Poza tym jak nie ja to Epsiakos by to wrzucił, na to wychodzi. A jak nie on to pewnie ktoś inny prędzej czy później, może niekoniecznie dlatego ze to po prostu "news branżowy" ale dlatego ze jak jest akcja typu "vendor znika" to ludzie zaraz zaczynają szukać wiadomości tego typu.
Mglus808 Nie potrafię stwierdzić czy to żart, czy nie, to o premierze mówiącym o duch.store xD W sensie jeśli mówił, to przecież nie chodziło na 99% o sklep duch tylko o jakiegoś zwykłego dila, przecież teraz jest nagonka na fentanyl. Ja rozumiem że mamy premiera takiego jakiego mamy, ale no bez przesady...