Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
"Żuromiński duch" w rękach policji.
30.06.2024, 16:18
DarkSonia Wziął sie, głównie dlatego ze potrzeba im pilnie jakiejś kampanii wizerunkowej, a to że "dzieci nie bedo umierały" to taki tam, profit poboczny, że złapią paru debili którzy się pchają na salony, za nimi przyjdzie 10 kolejnych. Ważne że premier będzie mógl w najbliższej przyszłości powiedzieć "to ja kazałem aresztować ducha z żuromina który zabijał polskie dzieci na śmierć fentedronem", no tak tak, tak było przecież. Dziękujemy panie premierze, gdyby nie panskie przywództwo w tych trudnych czasach, to umarłoby następne 5 miliardów niewinnych dzieci w ciągu następnych dni - tak groźny jest fentanyl, popatrzysz na niego i umierasz. Mój kumpel miał tylko okulary przeciwsłoneczne i po popatrzeniu dopadła go depresja oddechowa, ale na szczęście go uratowaliśmy. Najlepiej patrzeć przez maskę dla spawacza, ona gwarantuje ochronę.
Jak ja kocham media glównego nurtu.
330 plastrów? coś cienko jak na ducha. Powinien mieć 33333300000000 znając jego. I co on miał, osobny magazyn na 330 plastrów? A gdzie jest 32943243344482427 kilogramów 4cmc, 3cmc, amfetaminy, jarania, mdma? Pochwaliliby się tylko jakimiś marnymi 330 plastrami podczas gdy podobno jebnęli magazyn dużego gracza? Nonsens.
Ostatnie wydarzenia z forum nie są powiązane z tym newsem, jestem o tym przekonany. Musieli wymyślić jakąś ksywkę pewnie czy ki chuj, źeby brzmiało groźnie/strasznie, to wymyślili ducha, że hehe duchy hehe ponury kosiarz ze fentanyl śmierć, takie tam.
Jak ja kocham media glównego nurtu.
Cytat:W trakcie czynności policja zabezpieczyła 330 plastrów przeciwbólowych zawierających fentanyl
330 plastrów? coś cienko jak na ducha. Powinien mieć 33333300000000 znając jego. I co on miał, osobny magazyn na 330 plastrów? A gdzie jest 32943243344482427 kilogramów 4cmc, 3cmc, amfetaminy, jarania, mdma? Pochwaliliby się tylko jakimiś marnymi 330 plastrami podczas gdy podobno jebnęli magazyn dużego gracza? Nonsens.
Ostatnie wydarzenia z forum nie są powiązane z tym newsem, jestem o tym przekonany. Musieli wymyślić jakąś ksywkę pewnie czy ki chuj, źeby brzmiało groźnie/strasznie, to wymyślili ducha, że hehe duchy hehe ponury kosiarz ze fentanyl śmierć, takie tam.