Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kolejne zatrzymanie i areszt w śledztwie dotyczącym zorganizowanej grupy przestępczej
(01.07.2024, 15:54)Powerpolish napisał(a): Lukas1985 im mniej wiesz tym lepiej śpisz. Oczywiście ty wiesz najlepiej ile to kosztuje i jak to powinno wyglądać, gość wszystko tutaj dobre sprzedawał i akurat kokę miałby chujowa, a to że ja dostałem propozycję 170 to nie znaczy że ty byś taka dostał, może byś dostal 200, więc wtedy byś gadal że dobra. Nie mieszkam w Polsce i u mnie koki lata dość dużo, ja tego nie próbowałem i kupowałem, orientacyjnie pytałem jednego z vendorow czy ma kokę i mial i wysłał foty nawet ze swoim logo. Wiem ile kosztuje to na ulicy i rozmawiałem ze znajomymi którzy to brali i dość dużo osób mówi że nie jest to warte tak sporej ceny. Koszt produkcji tego to są grosze, najwięcej kosztuje transport, tzn przemyt tego, dlatego jest tak wysoka cena.
Napisałeś dużo ale treści mało. Ja Ci napisałem - weź i sprawdź co masz w środku.
Co do jakości produktów u vendorow to mocno ich przeceniasz. Chłopaki ładują od 150-200mg amfetaminy i mówią, że dobry towar. A to oznacza jeno z dwóch - albo mają tolerke w kosmosie albo vednor ma lipny towar.
Co do koki to XD. Rozmawiasz z ludźmi którzy cpaja okazjonalnie ? Walą ciągi ? Napierdzielaja ketony ? Amfetaminy ? Każda opinia będzie inna. Są ludzie którzy wała głównie kokę. Tu na forum patrząc po ludziach to jakby dostali oryginalna kokę o czystości 50-60proc (czyli dobrą) to by płakali, że to nie warte ceny bo słabe kumate eufo spid.
horsii Ty wtedy chyba byłeś w ciągu 😆. Była nagroda za namierzenie typa w Nowym Sączu. Pogrzeb w temacie ducha.