Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
POLICJANCI ROZBILI GRUPĘ ROZPROWADZAJĄCĄ NARKOTYKI
02.07.2024, 18:27
To, że Black wpadł nie dziwi mnie ani trochę - to już jego TRZECI raz. Miasto nie zmienione, gościu od pisania na forum nie zmieniony. Jeśli ja się już jakiś czas temu zorientowałem kto jest to podejrzewam, że było "nas" o wiele więcej. Wystarczy w miarę dobra pamięć i "staż na rynku" dłuższy niż chociaż te 6 lat. O ile ja (i osoby, które go lubiły jako po prostu człowieka do których sam z resztą należę, gościu jest dość sympatyczny i uczciwy) nie miałem interesu podkablować go niebieskim to konkurencja nie śpi.
O BHP nie ma co wspominać, pamiętam jak ten jego "informatyk", o którym wspominał i tu i kiedyś gdzie indziej, zorientował się, że jest coś takiego jak VPN - a sklep nr 2 już stał kawał czasu. Tak, działali na totalnie zwykłym clearnecie, modem/karta jedynie na słupa XD Ciekawe czy tym razem był chociaż TOR czy dopiero jak odsiedzi po raz trzeci. Po czwartej wpadce i 12 latach za ciągłą recydywę to może i nawet miasto zmienią na jakiś Radom, kto wie.
Człowieka szkoda, ale za głupotę się płaci.
O BHP nie ma co wspominać, pamiętam jak ten jego "informatyk", o którym wspominał i tu i kiedyś gdzie indziej, zorientował się, że jest coś takiego jak VPN - a sklep nr 2 już stał kawał czasu. Tak, działali na totalnie zwykłym clearnecie, modem/karta jedynie na słupa XD Ciekawe czy tym razem był chociaż TOR czy dopiero jak odsiedzi po raz trzeci. Po czwartej wpadce i 12 latach za ciągłą recydywę to może i nawet miasto zmienią na jakiś Radom, kto wie.
Człowieka szkoda, ale za głupotę się płaci.