Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
POLICJANCI ROZBILI GRUPĘ ROZPROWADZAJĄCĄ NARKOTYKI
(02.07.2024, 17:01)Lukas1985 napisał(a): Daj spokój z wchodzeniem w dyskusję z nią 😉
TY jesteś jakich nawalony czy niedowartościowany?
to że olałam ciebie i twoje żałosne wypociny w kilku tematach nie znaczy, że mam gdzieś innych użytkowników a tym bardziej RcBlack-a, którego b.lubiłam.
nie graj ze mną w tę grę bo siejesz ferment i robisz offtop
(02.07.2024, 14:26)Epsiakos napisał(a): Jak sie kitrasz, to skupiasz sie na tym zeby nie byc zauwazonym.
Kazdy nie potrzebny wykonany ruch, jak np pisanie tutaj jak jest goraco moze spowodowac ze cie namierza itp.
Poprzednim razem zniknal to szybko sie dowiedzielismy ze go capneli, zobacz ze i tak ci co siedza w tym dlugi dlugi czas moment sie zorientowali kim jest, miejmy nadzieje ze sie wywinal ; ) a ten co go podjebal zeby sam sie wpierdolil bo tego mu zycze
Lubię Cię nawet, bo myślisz, trochę pod publikę ale nie jest z Tobą tak źle jeszcze.
Żałoba po dobrych vendorach to jedno, ale ukrywanie się? powiedz mi jak miałby to inaczej zrobić niż po protu zmienić miejscówkę, na taką o której nie wie ani ziomek z którym pracował, ani rodzina. i kręcić dalej biznes z innego miejsca? zakładając że nadal jego dostawca gotuje i ma zapas amunicji na ludzi czekających na paki.
Dlaczego mnie dziwi to, i Twoja wypowiedź?
Bo z chwilą reklamy tutaj, po zbudowanie swojej strony/oferty, aż do wysłania pierwszej paczki, u Panów Policjantów nazywasz się dilerem narkotyków.
o tym się myśli przed złożeniem pierwszej oferty w internecie, na osiedlu, czy też u Henia na imprezie.
jesteś od tej pory na celowniku różnych organizacji państwowych jak i co ważne konkurencji, która zazwyczaj jest w stanie zrobić naprawdę wiele od oficjalnego sprzedania Cię, po dotarcie do głupiego pracownika, aż po głupie zamówienia z nieodbieraniem paczek by tylko upierdzielić ci interes.
Black miał tego świadomość, ukrywanie się teraz bez próby odbudowania relacji z klientami biorąc pod uwagę powyższe co by mu dało, prócz wielu wyzwisk w jego stronę od klientów którzy być może utopili u niego oszczędności życia? nic...
i co pojawi się za tydzień? miesiąc? rok? czy zainwestuje w piekarnię bułek hajst który szybko skitrał na bitcoinowe konta.
moim zdaniem go zawinęli i to chyba jest najbardziej prawdopodobny scenariusz.
Oczywiście współczuję i z całym szacunkiem do tego co już zbudował w dość krótkim czasie życzę mu wszystkiego dobrego.
Black powodzenia - gdziekolwiek jesteś.